Ιερολοχίτες για όλα: “Οι προκλήσεις των γραφικών, η ανάγκη προσοχής στην Ξάνθη και οι εκλογές σε ΠΑΕ και Λέσχη”

Με μακροσκελή ανακοίνωσή τους οι ‘Ιερολοχίτες” τοποθετήθηκαν στις προκλήσεις των γραφικών μετά αίσχη του ΟΑΚΑ, την ανάγκη προσοχής όλων στην Ξάνθη, ενώ αναφέρονται και στο θέμα προκήρυξης εκλογών σε ΠΑΕ και Λέσχη.

Αναλυτικά:

“Με βάση όλα όσα διαδραματίζονται τις τελευταίες ημέρες στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και γύρω από αυτόν, με αφορμή κυρίως τα όσα έλαβαν χώρα την Κυριακή στο Ο.Α.Κ.Α, και επειδή σε όλο αυτό το γαϊτανάκι των εξελίξεων παρατηρούμε ότι τόσο άστοχα όσο και εντέχνως αναφέρεται το όνομα της αγαπημένης μας ομάδας, θεωρούμε σκόπιμο να αναφέρουμε τα εξής:

Μας προκαλεί μεγάλη εντύπωση η ευκολία με την οποία σπιλώνεται η 99χρονη ιστορία και το όνομα του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης, στο βωμό του προσωπικού θέλω του καθενός και με βάση προσωπικούς εγωισμούς και συμφέροντα.

Προκαλεί αηδία ο τρόπος με τον οποίο διάφοροι γραφικοί περιφερόμενοι στα ΜΜΕ, προσπαθούν να εμπλέξουν την ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας σε σενάρια επιστημονκής φαντασιάς, γιατί απλά έτσι τους βολεύει.
Το να βγαίνουν ηθοποιοί, δημοσιογράφοι και λοιποί και να πουλάνε οπαδιλίκι κλαίγοντας στις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα, είναι κάτι που δε μας ξενίζει.
Το να είσαι ένας σύλλογος για κλάματα και να καταφέρνεις μέσα σε δύο μέρες να γίνεσαι και οπαδικά για γέλια, είναι κάτι που πλέον οι φίλοι της κούλας θα έχουν όλο το χρόνο μπροστά τους για να τους προβληματίσει. Εμείς φανέλα άλλης ομάδας δεν φορέσαμε ποτέ και όπου πηγαίνουμε το κάνουμε στα ίσια και όχι στη ζούλα ή στα μουλωχτά και υπό τη σκέπη των μπάτσων…

Είναι όμως απορίας άξια η στασιμότητα και η απάθεια που επιδεικνύουν όλες οι αρμόδιες αρχές αυτής της χώρας, αφήνοντας τους όλους αυτούς ασυμμάζευτους, να συνεχίζουν να προκαλούν και να αμαυρώνουν το όνομα ενός από τα ιστορικότερα (για μας το ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ) σωματεία της χώρας, του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης.

Τόσα χρόνια σαν οπαδοί του ΑΡΗ αλλά και σαν θεατές του ελληνικού ποδοσφαίρου πολλά είδαν τα μάτια μας, σίγουρα όμως απ’ότι φαίνεται δεν τα έχουμε δει όλα, σε όλο αυτό το θέατρο του παραλόγου.
Ένα πράγμα όμως είναι σίγουρο… Ακόμη και τις δυσκολότερες στιγμές, ακόμη και τις πιο άδικες αποφάσεις, ακόμα και τις πιο περίεργες και πάντα εις βάρος μας καταστάσεις, τις αντιμετωπίσαμε οπαδικά, κατάφατσα και με παντελονίσια αξιοπρέπεια.
Και επειδή είμαστε από αυτούς που έχουμε τραβήξει αμέτρητους Γολγοθάδες και ξέρουμε τι θα πει να βλέπεις την ομάδα σου να διαλύεται και να πρέπει να την ξαναχτίσεις από την αρχή, ποτέ δεν κάναμε τον νταλκά του αντιπάλου οπαδού, πανί, φειγ βολάν ή μπάνερ όπως αρκετοί άλλοι, κάποιοι από τους οποίους τα “λούζονται” τώρα οι ίδιοι.

Τέλος, όσον αφορά τον επερχόμενο αγώνα στα πηγάδια της ξάνθης, θα θέλαμε να προσθέσουμε τα εξής:

Την Κυριακή για άλλη μια φορά μας καλεί το καθήκον ως οπαδούς και θα είμαστε και πάλι εκεί που πρέπει και εκεί που μάθαμε τόσα χρόνια:
Στο πλευρό του Θεού του πολέμου, για να σπρώξουμε την ομάδα στην νίκη, όπως μόνο εμείς ξέρουμε και με τόση αυταπάρνηση κάνουμε σε όλη μας τη ζωή.
Παρ’όλα αυτά το παιχνίδι αυτό είναι εξαιρετικά κρίσιμο και μπορεί να κρύβει παγίδες. Πολλοί είναι αυτοί που θα μας περιμένουν στη γωνία, ψάχνοντας την παραμικρή αφορμή, ώστε να βρούνε τρόπο να κάνουν κακό στην ομάδα. Γι’αυτό λοιπόν εφιστούμε την προσοχή όλων και τονίζουμε πως πρέπει να έχουμε τα μάτια μας 1914! Θα πρέπει να είμαστε όλοι υποψιασμένοι για οποιοδήποτε «έργο» κι αν προσπαθήσει να βγάλει ο πιο άρρωστος και νοσηρός νους.
Αν μέχρι τώρα μιλούσαμε για την επικινδυνότητα των προηγούμενων αγώνων (βέροια, πανθρακικός, γιάννενα κτλ), πλεον τονίζουμε πως στο τελευταιο ματς της χρονιάς, οποιοδήποτε λάθος θα είναι ασυγχώρητο.
Έχουμε μάθει να προστατεύουμε καλά το πιο πολύτιμο κομμάτι της ζωής μας, την ίδια μας την ομαδάρα και αυτό θα κάνουμε και τώρα, ό,τι κι αν γίνει.

Την Κυριακή λοιπόν, “οπλιζόμαστε” με τεράστια υπομονή και καθαρό μυαλό κι απ’το πρωί μπουκάρουμε στα λεωφορεία, με το Θεό στο στήθος, το κασκόλ στο λαιμό και το εισιτήριο στο χέρι. Σπρώχνουμε την ομάδα στη νίκη, έτσι ώστε όλοι μαζί μετά να χαρούμε, όσο μας επιτρέπεται, για το αίσιο τέλος της μίζερης αυτής χρονιάς.

Για την αποφυγή περίeργων καταστάσεων, είναι επιτακτικό να έχουμε όλοι προμηθευτεί τα εισιτήριά μας από πριν και όχι την τελευταία στιγμή. Την ημέρα του αγώνα δεν θα πρέπει να υπάρχει κανείς ΑΡΕΙΑΝΟΣ χωρίς εισιτήριο στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, βάλτε όλοι καλά στο μυαλό σας.

Εμείς από τη μεριά μας συνεχίζουμε να γράφουμε κόσμο στην εκδρομή με απαραίτητη προϋπόθεση την αγορά εισιτηρίου, κάτι που φυσικά είναι αυτονόητο, αλλά αισθανόμαστε την ανάγκη να το τονίσουμε, προς αποφυγή παρεξηγήσεων.

Υ.Γ. Ελπίζουμε ότι η προκήρυξη διπλών εκλογών σε ΠΑΕ και ΛΕΣΧΗ ταυτόχρονα, χωρίς την παραμικρή νύξη για το πόρισμα του οικονομικού ελέγχου όλων των προηγούμενων διοικήσεων, οφείλεται σε παρεξήγηση και δεν είναι άλλο ένα κακόγουστο αστείο στις πλάτες του ΛΑΟΥ του ΑΡΗ.
Μετά το πέρας των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα αναφερθούμε εκτενέστερα σε όλους και σε όλα.

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking the Rules since 1970

To Top