Ιερολοχίτες: “Δεν θα επιτρέψουμε σε οποιονδήποτε να κάνει κακό στην ομάδα”!

Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα με τον Πανθρακικό και όχι μόνο εξέδωσαν οι Ιερολοχίτες.

Αναλυτικά:

Ο Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ, ανακοινώνει πως παρέλαβε και διαθέτει τα εισιτήρια για τον επερχόμενο αγώνα με τον πανθρακικό, στις 15:00 το μεσημέρι της Κυριακής στο ΧΑΡΙΛΑΟΥ, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Τα εισιτήρια θα διατίθονται από τα γραφεία του συνδέσμου.

Επίσης όσον αφορά το συγκεκριμένο ματς, θα θέλαμε να προσθέσουμε τα εξής: Είναι κάτι παραπάνω από γνωστό σε όλους μας η κρισιμότητα των ημερών που διανύουμε για το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ, μετά και την αρνητική απόφαση για το θέμα της υπαγωγής της Π.Α.Ε. στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Βεβαίως οι εξελίξεις τρέχουν και σύμφωνα με τις δηλώσεις των ανθρώπων της Π.Α.Ε., περιμένουμε με μεγάλη αγωνία αλλά και τεράστια υπομονή, την εμφάνιση του πολυαναμενόμενου και χιλιοσυζητημένου επενδυτή, που σύμφωνα πάλι με τις ίδιες πηγές θα γνωρίζουμε ποιος είναι, το αργότερο μέχρι τα μέσα της επόμενης εβδομάδας.!!!

Παρ’ όλα αυτά, ανεξάρτητα με την έλευση του “σωτήρα”, μεσολαβεί ο αγώνας της Κυριακής για τον οποία και ακούγονται πολλά… Εμείς λοιπόν από την πλευρά μας, ως μέρος του οργανωμένου κινήματος του ΑΡΗ, θέλουμε να γνωστοποιήσουμε το εξής προς πάσα κατεύθυνση:

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν, ο οποίος έχει περίεργες σκέψεις στο μυαλό του, να κάνει με οποιονδήποτε τρόπο κακό στην ομάδα. Δε θα αφήσουμε σε καμια περίπτωση, τη δυνατότητα εξ’ αιτίας διαφόρων γεγονότων, να δοθεί το άλλοθι σε οποιονδήποτε ώστε να “εξαφανίσουν” τον ενδιαφερόμενο επενδυτή, που όπως μας λένε είναι 100% υπαρκτός. Αν χρειαστεί θα κάνουμε ότι περνάει απ’ το χέρι μας προκειμένου να προστατευτεί η ομάδα σε ένα αγώνα και μια χρονική στιγμή που τα πάντα γύρω από τον ΑΡΗ είναι ρευστά και ευμετάβλητα..!!!
Έτσι λοιπόν τελειώνοντας, παρακινούμε τον ΛΑΟ της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ, την Κυριακή να κιτρινήσει από άκρη σε άκρη το ΧΑΡΙΛΑΟΥ και να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις την ομάδα να φτάσει επιτέλους στην πρώτη της εντός έδρας νίκη.!!! Θα πρέπει όλοι μας να δείξουμε την απαραίτητη ψυχραιμία αλλά και υπομονή σε όλη τη διάρκεια του αγώνα αλλά και μετά το τέλος του, χωρίς να ξεχνάμε ούτε στιγμή οτι στο σημείο που βρισκόμαστε τα πάντα μπορούν να εχουν αντίκτυπο στη σωτηρία της ομάδας, είτε αυτό λέγεται έλευση επενδυτή είτε λέγεται αγωνιστική ανάκαμψη… Και τέλος παρακαλούμε αλλά και προειδοποιούμε ταυτόχρονα, όσους έχουν περίεργα σχέδια στο κεφάλι τους αλλά κι αυτούς που δε μπορούν να συγκρατήσουν τα νεύρα και την ψυχραιμία τους, να παρακολουθήσουν καλύτερα το ματς απ’ την τηλεόραση.!!!
Σε μια βδομάδα το αργότερο θα εχουν ξεκαθαρίσει τα πάντα… Ας κάνουμε λίγη υπομονή ακόμα !!!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970

To Top