ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιερολοχίτες: “Η επιστροφή μας στα γήπεδα θα είναι εκκωφαντική”!

Τις δικές τους ευχές κοινοποίησαν οι Ιερολοχίτες, ενόψει του 2021 που ανατέλλει.

Αναλυτικά:

“Καλή χρονιά αδέρφια…

Μια παράξενη χρονιά, σε όλες τις πτυχές, φτάνει στο τέλος! Ζήσαμε καταστάσεις πρωτόγνωρες τόσο σαν κοινωνία, όσο και σαν σύλλογος!
Προβληματισμός, θυμός και έντονη ανησυχία με το φινάλε της περσινής «αγωνιστικής χρονιάς» που στα δυο βασικά αθλήματα βλέπαμε την ομάδα μας μπροστά στο φάσμα της διάλυσης! Το σκηνικό που επικρατούσε σε όλο τον κόσμο με καραντίνες, lockdown, κρούσματα, θανάτους κλπ αποσυντόνισε το σύλλογο και εμάς, παγώνοντας την αντίδραση σε κάθε επίπεδο!

Το καλοκαίρι γέννησε ελπίδες για το ποδόσφαιρο με τις μεταγραφές ενώ το μπάσκετ συνέχισε, και συνεχίζει δυστυχως, «διασωληνομένο» στην εντατική!
Στο ποδόσφαιρο, μετά την ευρωπαϊκή σφαλιάρα και το αναπάντεχο σοκ, η ομάδα ξύπνησε και μας δίνει μετά από χρόνια ελπίδα και μας γεμίζει όνειρα!

Eλπίζουμε και ευχόμαστε το 2021 να συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε και να ελπίζουμε! Η ομάδα να συνεχίσει να είναι αντάξια του κόσμου της και ο Αυτοκράτορας να βγει επιτέλους από την εντατική!

Αυτή τη δύσκολη και παράξενη χρονιά και μετά από όλα αυτά που περάσαμε, μάθαμε να εκτιμούμε και να υπολογίζουμε περισσότερο, πράγματα που τα θεωρούσαμε δεδομένα! Μια μπύρα έξω από το ναό, το χαβαλέ με τα αδέλφια μας στον σύνδεσμο, το γήπεδο, την ΥΓΕΙΑ μας!
Όταν επιστρέψουμε στην κανονικότητα θα ΤΟ ΖΟΥΜΕ όπως πρέπει!

Η επιστροφή μας στα γήπεδα, στο πλευρό του θεού θα είναι εκκωφαντική!
Καλή χρονιά αδέλφια με ΥΓΕΙΑ και με την ευχή να ζήσουμε μέσα στο 2021 αυτά που θεωρούσαμε δεδομένα και ακόμη περισσότερα!!!

ΑΡΗΣ ΙΔΕΑ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ ΘΥΡΑ 1”

To Top