Ιερολοχίτες: “Καραγκιοζιλίκια ένας τελικός χωρίς οπαδούς”

Με αφορμή όσα συμβαίνουν, ενόψει της διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, οι Ιερολοχίτες έκαναν αιχμηρή ανάρτηση.

Η ανάρτηση του Συνδέσμου:

“Προς το παρόν κρατάμε την ψυχραιμία μας και το στόμα μας κλειστό, για τα καραγκιοζιλίκια που μεσολάβησαν ενόψει του τελικού κυπέλλου, με την ελπίδα ότι στο τέλος θα γίνει το σωστό: ούτε τελικός σε γήπεδο εκτός προκήρυξης, ούτε τελικός χωρίς οπαδούς.

Αδέρφια ο μήνας του Άρη, ο Μάρτιος, δεν τελείωσε στα γενέθλια του συλλόγου με τις γουστόζικες, κιτρινόμαυρες εκδηλώσεις σε όλη την πόλη, αλλά τελειώνει την Κυριακή, το βράδυ, στο Χαριλάου, για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος. Τα οποία δεν είναι ούτε περίοδος χαβαλέ, ούτε προετοιμασίας ενόψει τελικού.

Είναι ο καθρέφτης όλης της ομάδας απέναντι στους χιλιάδες που τους αποθέωσαν στην Αριστοτέλους, ότι έχουν τα κακαλα να κάνουν τα όνειρα μας πραγματικότητα. Νίκες και μόνο νίκες παντού.

Καλούμε όλο το λαό του Άρη να βρεθεί μαζικά στο γήπεδο στέλνοντας το σωστό μήνυμα εντός και εκτός ομάδας.

Μέλη του Συνδέσμου θα βρίσκονται από νωρίς στο γνωστό σημείο για την διάθεση των εισιτηρίων.

ΥΓ: Ο σύλλογος όλος και οι οπαδοί του, είναι μια γροθιά. Ελπίζουμε ότι δε θα βρεθούν καλοθελητες που θα προκαλέσουν τον οργανισμό του Άρη να αποδείξει πόσο δυνατή είναι αυτή η γροθιά σήμερα….

ΑΡΗΣ – ΙΔΕΑ – ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Από το 1970, κι ακόμα παλιότερα…”

To Top