ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιερολοχίτες: “Στήριξη στα διαρκείας του μπάσκετ, η χρονιά θα έχει γούστα…”

Ανακοίνωση για τα διαρκείας του μπάσκετ εξέδωσαν οι Ιερολοχίτες.

Ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης και αναμφίβολα από τα πιο θεαματικά, η Μπουντεσλίγκα της Γερμανίας, κάνει την εκκίνησή της και φυσικά «παίζει» μπάλα στο foxbet.gr. Μπείτε και δείτε τις εγκυρότερες αναλύσεις και τα καλύτερα προγνωστικά. 

Αναλυτικά:

“Ενημερώνουμε τα μέλη μας αλλά και κάθε ενδιαφερόμενο συνοπαδό της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ, πως η τιμή των εισιτηρίων διαρκείας του μπάσκετ της φετινής σεζόν, είναι 130€ για τα μέλη του συνδέσμου, και όπως πάντα τα εισιτήρια αφορούν αποκλειστικά και μόνο τη ΘΥΡΑ 10.

Επίσης προς αποφυγή παρεξηγήσεων θα θέλαμε να κάνουμε σαφές, πως οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται για αγορά συνδεσμικού διαρκείας στη Θ-10, ενώ δεν αποτελεί μέλος του συνδέσμου, απαραίτητη προϋπόθεση για την ισχύ της προαναφερθείσας τιμής είναι η εγγραφή στα μητρώα του συνδέσμου καθώς και η καταβολή του ελάχιστου δυο μηνιαίων συνδρομών.

Τέλος υπενθυμίζουμε πως μέχρι να λυθεί το ζήτημα της μεταφοράς μας σε νέα γραφεία, η κάθε είδους επικοινωνία και διευκρίνιση, θα γίνεται αναγκαστικά μέσω του παρόντος σάιτ, οπως επισης και μέσω της επίσημης σελίδας μας στο facebook.

Υ.Γ.1 Επειδή αντιληφθήκαμε οτι τελικά υπάρχουν πολλοί ευαισθητούληδες και ευσυγκίνητοι σ’αυτή τη χώρα, των οποίων την αξιοπρέπεια θίξαμε μέσω πρόσφατων γραφομένων μας, δηλώνουμε το εξής: μη το καθυστερείτε καθόλου, αρχίστε το πλύσιμο γιατί ερχόμαστε στα γρήγορα κι έχουμε σηκωμάρες…..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.2 Όσον αφορά κάποιους γελοίους κακομοίρηδες οι οποίοι επιμένουν με σθένος να κάνουν σημαία τους τη στιγμιαία ατυχία ειτε τη δική τους είτε πολύ περισσότερο στο όνομα κάποιου άλλου, προκειμένου να ικανοποιήσουν την κομπλεξάρα τους και να δικαιολογήσουν την ανυπαρξία τους, για σας λοιπόν σιχάματα της κοινωνίας δεν χαραμίζουμε όχι το σάλιο μας, ούτε καν το σκατό μας……!!!!!!!

Το παραμυθάκι σας αυτό έχει κουράσει και πλέον δεν συγκινεί κανέναν αντιθέτως μας αφήνει παγερά αδιάφορους !!!! Βρείτε λοιπόν καμιά άλλη ενασχόληση, για να βγείτε από τη μιζέρια σας και την άνευ ουσίας ηλίθια ζωή σας, γιατί για να φτάσετε να μπορείτε να μιλάτε για ΑΡΗ, έχετε πολλά έτη φωτός μπροστά σας, τόσο όλοι εσείς παρακατιανά κατευθυνόμενα τσιράκια, όσο και ο βλάκας που παριστάνει τον αρχηγό αυτής της ελεεινής προπαγάνδας και του ρεσιτάλ παραπληροφόρησης…. κουραδόμαγκες του πληκτρολογίου………….

Υ.Γ.3 Αρκετά με αυτούς τους καθυστερημένους καραγκιόζηδες…. Στήριξη όλοι στα διαρκείας του μπασκετ, γιατι η φετινή χρόνια θα εχει ΓΟΥΣΤΑ…!!!!!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970”

To Top