Ιερολοχίτες στα μέλη: “Μην λερώσετε τα χέρια σας…”

Με ανακοίνωσή τους οι “Ιερολοχίτες” παίρνουν θέση στο θέμα της ψηφοφορίας για το “αύριο” του συλλόγου.

Αναλυτικά:

“Στη χθεσινή Γ.Σ. ειπώθηκε ξεκάθαρα ότι και με εκούσια πτώση στη Γ΄ εθνική η ειδική εκκαθάριση αποκλείεται να ολοκληρωθεί εγκαίρως, ίσως και να μην ολοκληρωθεί ποτέ, πολύ περισσότερο αν αναλογιστούμε και τις υπάρχουσες συνθήκες στη χώρα (ένα μέσω κρίσης και τρόϊκας, λεφτά και χρέη δε χαρίζονται εύκολα…) !

Για το λόγο αυτό καλούμε αποκλειστικά τα μέλη του συνδέσμου μας, που αυριο θα θελήσουν να πάρουν μέρος στο δημοψήφισμα της συνενοχής, να μην λερώσουν τα χέρια τους με την επιλογή που θα ανοίξει την πίσω πόρτα στο ΑΦΜ άλλης ομάδας!

Ο κόσμος θα πάει να ψηφίσει από αγάπη για το σύλλογο! Αυτό όμως δε σημαίνει ότι τα Δ.Σ. των ΚΜΑ και ΑΣ, θα μετακυλήσουν τις ευθύνες που αυτοί αποκλειστικά έχουν, στον απλό κόσμο του ΑΡΗ.

Αν ο σύλλογος εγκλωβιστεί σε τραβεστί-μονόδρομους, την ευθύνη θα την αναζητήσουμε, όχι στον ήρωα λαό της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ, αλλά στις σημερινές ανεύθυνες και ανεπαρκείς διοικήσεις των μεγαλομετόχων!

Υ.Γ. Για ευνόητους λόγους διευκρινίζουμε, οτι όπως ήδη αναφέρθηκε και πιο πάνω, το περιεχόμενο της ανακοίνωσης απευθύνεται αποκλειστικά σε μέλη του συνδέσμου…

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970”

To Top