ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιερολοχίτες: “Το τελευταίο βήμα για βρεθεί η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ στη φυσική της θέση”

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Ιερολοχίτες για τα διαρκείας της νέας χρονιάς στο ποδόσφαιρο, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα για τη νέα χρονιά.

Αναλυτικά:

“Ο Σ.Φ. ΑΡΗ ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ, ανακοινώνει πως έχουν ξεκινήσει οι προεγγραφές για τα εισιτήρια διαρκείας της φετινής σεζόν. Όπως πάντα τα εισιτήρια αφορούν την ιστορική Θ-1 και η τιμή τους για τα μέλη του συνδέσμου, είναι 50€.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση, λόγω του γνωστού προβλήματος στέγασης που αντιμετωπίζει ο σύνδεσμος τους τελευταίους μήνες, η επικοινωνία θα γίνεται είτε μέσω του παρόντος επίσημου σάϊτ του συνδέσμου, είτε στην αντίστοιχη σελίδα μας στο Facebook, τουλάχιστον μέχρι να υπάρξει καποιο νεότερο με το θέμα της μεταστέγασης του συνδέσμου.

Μια καινούργια χρονιά ξεκινάει και καλό είναι να αφήσουμε πίσω μας τα προηγούμενα βασανιστικά χρόνια και να στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις την προσπάθεια που γίνεται…!!! Έμεινε το τελευταίο βήμα μέχρι να ξαναβρεθεί η ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ εκεί που είναι η φυσική της θέση και πρέπει να συμβάλλουμε όλοι προς αυτή την κατεύθυνση !!!

ΑΡΗΣ-ΙΔΕΑ-ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΕΣ
Breaking The Rules Since 1970″

To Top