ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιερολοχίτες: “Όλοι κοντά στην ομάδα”

Οι Ιερολοχίτες με ανακοίνωσή τους μίλησαν για την στήριξη που πρέπει να δείξει όλος ο κόσμος του Άρη στη νέα προσπάθεια που ξεκινάει η ποδοσφαιρική ομάδα, ενώ αναφέρθηκε με θετικά σχόλια για τις μέχρι τώρα κινήσεις της νέας διοίκησης του Δημήτρη Ηλιάδη.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Σε λιγότερο από ένα μήνα μια καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά ξεκινάει. Σε πιο λίγες από 30 μέρες θα βρεθούμε και πάλι στα τσιμέντα κάνοντας το καθήκον μας, κάνοντας αυτό που αγαπάμε και γουστάρουμε και για πολλούς από εμάς αποτελεί πρώτη προτεραιότητα στη ζωή μας, να βρεθούμε δηλαδή στο πλευρό της ΑΡΕΙΑΝΑΡΑΣ και να τη στηρίξουμε με όλη μας τη δύναμη και την ψυχή σε οποίο γήπεδο και αν αγωνίζεται!

Μέχρι εκείνη την στιγμή μεσολαβεί ένα χρονικό διάστημα στο οποίο δε μας επιτρέπεται να μένουμε άπραγοι, αν θέλουμε να λέμε οτι αγαπάμε αυτό το σωματείο. Η στήριξη στην ομάδα δεν περιορίζεται μόνο στο πλαίσιο της ημερολογιακής αγωνιστικής σεζόν, δεν ειναι μόνο για τις 35 αγωνιστικές του πρωταθλήματος. Η στήριξη στην ομάδα δεν πρέπει να σταματάει ποτέ και είμαστε υποχρεωμένοι να είμαστε δίπλα της και να τη βοηθάμε σε κάθε ευκαιρία και με οποιασδήποτε μορφής τρόπο μας δίνεται η δυνατότητα.

Είναι αλήθεια οτι η χρονιά που πέρασε μας πίκρανε, μας θύμωσε και μας απογοήτευσε όλους. Το πρόσωπο που έδειξε πέρυσι η ομάδα μόνο ΑΡΗ δεν θυμίζει και κανέναν μας δεν αντιπροσωπεύει. Ο ποδοσφαιρικός ΑΡΗΣ, πέρυσι, άλλαξε 3 διαφορετικά διοικητικά σχήματα μέχρι το τέλος της σεζόν. Χρειάστηκε να γίνουν πολλά για να μην διαλυθεί η ομάδα τα οποία δεν είναι της ώρας να αναλύσουμε. Φτάσαμε λοιπόν ανακουφισμένοι από το “αίσιο” τέλος, σε εκλογές για την Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ και πλέον η ομάδα βρίσκεται υπο καθεστώς νέας διοίκησης και ξεκινά μια νέα προσπάθεια, κάνοντας νεα αρχή. Τα μέτωπα αλλά και τα προβλήματα, είναι πολλά. Μέσα σε όλα αυτά και βάσει των δεδομένων τα οποία υπάρχουν, η ομάδα δείχνει να αποπνέει ένα κλίμα αισιοδοξίας.

Οι μέχρι τώρα κινήσεις της νέας διοίκησης (μεταγραφικές και όχι μόνο), φανερώνουν οτι κινείται σε σωστά πλαίσια, με σοβαρότητα και καλή οργάνωση, κάνοντας μελετημένες και πάνω απ’ όλα ποδοσφαιρικές κινήσεις στο βαθμό που της δίνεται η δυνατότητα. Τα πράγματα στην Π.Α.Ε. δείχνουν μέχρι στιγμής, να είναι περισσότερο συμμαζεμένα και νοικοκυρεμένα από αυτό που βλέπαμε τα τελευταία 2 χρόνια τουλάχιστον. Για να πετύχει όμως το έργο της κάθε διοίκησης, χρειάζεται συμπαράσταση από όλους. Πρέπει να δείξουμε εμπιστοσύνη και να αγκαλιάσουμε αυτή τη νέα προσπάθεια. Να σταθούμε στο πλευρό της ομάδας δηλώνοντας παρών και αποδεικνύοντας οτι το ΑΡΗΣ πάνω απ’ όλα, δεν είναι ακόμη ένα κλισέ της εποχής, αλλά πραγματικότητα!!

Για να συνεχίσουν να γίνονται σωστές κινήσεις και να ενισχυθεί η ομάδα στα σημεία που ακόμα πονάει, χρειάζεται, εκτός από την ηθική συμπαράσταση και την παρουσία μας κοντά της, και οικονομική ενίσχυση ώστε να εξασφαλισθεί η απαιτούμενη ρευστότητα που θα επιτρέψει την ομαλή λειτουργία της. Σίγουρα οι εποχές που ζούμε δεν ειναι οι καλύτερες και είναι παραπάνω από φανερή σε όλους η δυσκολία με την οποία ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας! Παρ’ όλα αυτά πιστεύουμε οτι για τη μεγάλη μας αγάπη, για τον ΑΡΗ που όλοι γουστάρουμε να δούμε, αξίζει μια θυσιά από όλους μας!!

Εδώ και αρκετές μέρες η Π.Α.Ε έχει εκδόσει τα φετινά διαρκείας. Είναι υποχρέωση όλων μας να σταθούμε δίπλα σ’αυτή την προσπάθεια και να ενισχύσουμε με ζεστό χρήμα τα ταμεία της. Ας κάνουμε όλοι ένα καλό “ΝΤΟΥ” στα διαρκείας δίνοντας έτσι οικονομική ανάσα στην ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ μας!! Φέτος είναι μια καλή ευκαιρία για αναγέννηση και πρέπει να κινηθούμε όλοι προς αυτή την κατεύθυνση βοηθώντας σε κάθε ευκαιρία. Επίσης έχουν προγραμματιστεί μια σειρά φιλικών αγώνων στο Χαριλάου, με πρώτο και καλύτερο αυτό της Παρασκευής με τη Ρόμα. Θα πρέπει σε όλα αυτά τα ματς το γήπεδο να είναι γεμάτο απ’ άκρη σε άκρη, δίνοντας την εντύπωση οτι πρόκειται για επίσημους αγώνες και όχι φιλικές αναμετρήσεις της προετοιμασίας! Ο ΑΡΗΣ σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να ξαναζήσει στιγμές σαν τις περσινές, γι’ αυτό πρέπει από τώρα, όσο ακόμη είναι νωρίς, να μπουν οι βάσεις μιας υγιής πορείας στο φετινό πρωτάθλημα.

Αδέρφια σταθείτε δίπλα στην ομάδα τώρα που μας χρειάζεται περισσότερο από ποτέ. Ένας νέος ΑΡΗΣ εχει αρχίσει να χτίζεται και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί να τον δούμε και να τον ζήσουμε από κοντά…!!!

Να υπενθυμίσουμε οτι τα συνδεσμικά διαρκείας του ποδοσφαίρου κοστίζουν 90€ στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η ετήσια συνδρομή του συνδέσμου (70€+20€) και συνεχίζουμε να τα διαθέτουμε καθημερινά από τα γραφεία μας Κων/πόλεως και Αγ. Τριάδος, όπως επίσης και από το σύνδεσμο ΙΕΡΟΛΟΧΙΤΩΝ Πολυκάστρου, Μεγ. Αλεξάνδρου 57.

Υ.Γ.1 Είναι μάλλον περιττό να τονίσουμε πως όλα όσα αναφέρονται παραπάνω για το ποδόσφαιρο, ισχύουν τα ίδια ακριβώς και για την μπασκετική ΑΡΕΙΑΝΑΡΑ, όπου και εκεί φαίνεται να γίνεται σοβαρή δουλειά και σωστές κινήσεις. Είναι αυτονόητο πως και το μπάσκετ που τόσες χαρές μας έχει χαρίσει, πρέπει ομοίως να στηριχθεί και να βοηθηθεί από όλους μας. Ενημερώνουμε πως έχουμε παραλάβει ήδη και τα μπασκετικά διαρκείας για τη Θ10 τα οποία για τα μέλη του συνδέσμου κοστίζουν 50€.

Υ.Γ.2 Η πρώτη παρτίδα από τις μπλούζες πόλο, έγινε ανάρπαστη και ευχαριστούμε όλους όσους μας στηρίξανε! Για όσους δεν πρόλαβαν, από σήμερα έχουμε διαθέσιμα άλλα 50 κομμάτια στα γραφεία του συνδέσμου.

Για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλέφωνο 2310200827″

 

To Top