Ικανοποίησαν οι πυγμάχοι (photos)

Ξεκίνησε την Παρασκευή 19/4 το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας Γ΄ κατηγορίας ανδρών στο Μέτσοβο του νομού Ιωαννίνων με τη συμμετοχή 117 πυγμάχων απ΄ όλη την Ελλάδα, η αυλαία του οποίου θα πέσει την Τρίτη 23/4.

 Από την πλευρά του, το τμήμα πυγμαχίας του Α.Σ. ΑΡΗΣ συμμετέχει με τέσσερις αθλητές και συγκεκριμένα τους Χρήστο Αντωνιάδη στα 69 κιλά, Κώστα Δερματόπουλο, Θανάση Αναγνώστου στα 75 κιλά και Χρυσάφη Πετρούδη στα 81 κιλά.

Κατά την πρώτη μέρα των αγώνων, οι αθλητές των «κίτρινων» πήραν bye και πέρασαν στην δεύτερη μέρα των προκριματικών, εκεί όπου ο Χρήστος Αντωνιάδης ηττήθηκε από τον Ιωάννη Μπούκη (Α.Σ. Περάματος). Επίσης, ο Κώστας Δερματόπουλος κληρώθηκε και νίκησε τον αθλητή του συλλόγου μας, Θανάση Αναγνώστου, ενώ ο Χρυσάφης Πετρούδης νίκησε τον Θεόδωρο Λιάπη (Α.Σ. Μπάλιος).

Επιπλέον, για την τρίτη μέρα των προκριματικών, που οδηγεί στα μετάλλια, θ΄ αγωνιστούν ο Κώστας Δερματόπουλος με τον Δημήτρη Καρανικόλα (Ευθύμαχος Χίου) και ο Χρυσάφης Πετρούδης με τον Ευστάθιο Ευσταθιάδη (Ολυμπιακός).
Ο προπονητής του τμήματος πυγμαχίας του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Γιώργος Γκαβέζος, έμεινε αρκετά ικανοποιημένος από την προσπάθεια των πυγμάχων του αν και η κλήρωση δεν βοήθησε τον σύλλογο, καθώς δύο αθλητές αυτού κληρώθηκαν να παίξουν μαζί.

Πηγή: arisac.gr

 

To Top