Ικανοποίηση για το ραντεβού στη Γενεύη, προσεχώς νέα επαφή!

Με χαμόγελα επέστρεψε η τριμελής αντιπροσωπεία της ΠΑΕ Άρης από τη Γενεύη, όπου είχε την καθοριστική συνάντηση με τους υποψήφιους χορηγούς – επενδυτές. Το ραντεβού κράτησε πολλές ώρες, πήγε αρκετά καλά και οι δύο πλευρές αναμένεται να έχουν πολύ σύντομα νέα επαφή!

Σύμφωνα με κύκλους της ΠΑΕ, τα συμπεράσματα είναι αρκετά ενθαρρυντικά μετά το ταξίδι – αστραπή που έκαναν στην Ελβετία ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης Θανάσης Αθανασιάδης, το μέλος του δ. σ. Τάσος Ορφανίδης και ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Κόντης.

Η συνάντησή τους με τους εκπροσώπους του ενδιαφερόμενου επιχειρηματικού ομίλου δημιουργεί αισιοδοξία ότι μπορεί μέσα από αυτές τις επαφές να προκύψει κάτι καλό. Στο ραντεβού αυτό συζητήθηκαν οι λεπτομέρειες μιας πιθανής επικείμενης συνεργασίας και οι δύο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Πλέον, η αντιπροσωπεία της διοίκησης θα τα βάλει όλα κάτω, θα ενημερώσει το δ. σ. της ΠΑΕ και το προεδρείο της Λέσχης για το περιεχόμενο της συνάντησης αυτής και στην συνέχεια θα γίνει το επόμενο βήμα…

To Top