ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ικανοποίηση στον Άρη για την ανταπόκριση των παικτών στο “ειδικό πρόγραμμα”

Ικανοποίηση στον Άρη για την ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών στο “ειδικό πρόγραμμα” που έχει επιμεληθεί ο γυμναστής της ομάδας Λάζαρος Βαρδάκης.

Stoiximan.gr:  Όπου κι αν είσαι, είναι και το Casino σου 

Τις τελευταίες μέρες λόγω της πανδημίας οι παίκτες έχουν περάσει από την ομαδική προπόνηση στην ατομική, δηλαδή σε ιδιαίτερες συνθήκες. Είναι δύσκολη κατάσταση αλλά έχουν βρει τις λύσεις με τους παίκτες. οι οποίοι -όπως τονίζουν στην Αλκμήνης – είναι πολύ επικοινωνιακοί, δοτικοί και υπάρχει αρκετή διάθεση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπάρχει και ψυχολογική στήριξη και υποστήριξη με τους παίκτες μας εκτός από το πρόγραμμα που έχουν πάρει.

Είναι χαρακτηριστικό ότι δίνεται μεγάλη σημασία στο ψυχολογικό κομμάτι, μια και κάποιοι παίκτες είναι χωρίς την οικογένειά τους εδώ, οπότε είναι σημαντικό να λειτουργήσει ο σύλλογος και με αυτό τον ρόλο γι’αυτούς.

Πρέπει τέλος να επισημανθεί ότι κάθε δύο εβδομάδες βγαίνει ένα πρόγραμμα για να διατηρηθούν οι παίκτες σε μια καλή φυσική κατάσταση. Το βασικό πρόγραμμα είναι κοινό, εκτός από κάποιες εξειδικεύσεις σε παίκτες που δεν θέλουν να βγουν καθόλου από το σπίτι. Υπάρχει πρόγραμμα για το σπίτι και πρόγραμμα για την ύπαιθρο.

To Top