Η ικανοποίηση “Ντόμπρα” για τον σεβασμό που του δείχνουν και η ενέργεια του Ν΄Λουντούλου

Στη χθεσινή συνέντευξη τύπου που ακολούθησε τη νίκη του Άρη επί του Καμπανιακού, ο Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς ρωτήθηκε για την συμπεριφορά των παικτών του προς τον ίδιο.

“Γενικά είμαι ικανοποιημένος με τον σεβασμό που μου δείχνουν. Φυσικά και υπάρχουν αντιδράσεις, είμαστε όλοι διαφορετικοί χαρακτήρες, Εγώ σαν προπονητής πρέπει να το ισορροπήσω. Πρέπει να κόψω κάποιους παίκτες από την ενδεκάδα. Είναι δουλειά μου. Θέλω να βάζω τους καλύτερους. Ο Άρης είναι πάνω απ΄όλους Πρέπει να επικεντρωθούμε στον στόχο της ανόδου», τόνισε χαρακτηριστικά ο Σερβοκύπριος τεχνικός που δήλωσε ικανοποιημένος από τον σεβασμό αλλά ουσιαστικά παραδέχθηκε ότι κατά καιρούς υπάρχουν θέματα.

Τελευταίο “κρούσμα” η χθεσινή δυσανασχέτηση του Γκαέλ Ν΄Λουντούλου όταν πέρασε εκτός παιχνιδιού ως αλλαγή, με τον Γάλλο να μην δίνει το χέρι στον προπονητή του, ενώ φάνηκε να του λέει και κάτι. Είναι η δεύτερη φορά μάλιστα που ο Γάλλος δημιουργεί θέμα τις τελευταίες μέρες, καθώς είχε αργήσει στην τελευταία συγκέντρωση και αναχώρηση της ομάδας.

Προπονητής και διοίκηση του ποδοσφαιρικού τμήματος είναι υπεύθυνοι για να διαχειριστούν τέτοιες καταστάσεις, από τη στιγμή μάλιστα που προβλέπεται και εσωτερικός κανονισμός στην ομάδα που αναφέρεται και σε τέτοια κρούσματα απειθαρχίας.

To Top