ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ιλιτς: «Στο μυαλό μας μόνο η άνοδος»

Στην υποχρέωση που έχουν να συνεχίσουν με νίκες μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος στάθηκε ο Μπράνα Ίλιτς με δηλώσεις του στο περιθώριο της εβδομαδιαίας Media Day της ΠΑΕ Αρης.

Ο Σέρβος επιθετικός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που υπάρχουν για τον Αρη, αλλά και στη δική του παρουσία και στο γεγονός ότι μετά από τέσσερις αγωνιστικές αφλογιστίας, πήρε ξανά το… όπλο του και νιώθει έτοιμος να ηγηθεί της επιθετικής γραμμής των «κιτρινόμαυρων».

«Η ομάδα έχει βελτιωθεί σε αρκετούς τομείς και αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι μας. Πιστεύουμε όλοι στην άνοδο. Ενας στόχος δύσκολος, αλλά το μόνο που έχουμε να κάνουμε εμείς είναι να δουλεύουμε, να κερδίζουμε κάθε αγωνιστική και στο τέλος να πανηγυρίσουμε την άνοδο. Αυτός είναι ο στόχος μας και στο μυαλό μας δεν βρίσκεται κάτι άλλο», είπε αρχικά ο Ίλιτς, για να αναφερθεί στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό:

«Είναι ακόμη ένας δύσκολος αγώνας, όπως αυτοί που προηγήθηκαν και αυτοί που θα έρθουν. Από τη δική μας απόδοση ωστόσο θα εξαρτηθεί και το αποτέλεσμα. Ηρθε η ώρα να παίξουμε και στα εκτός έδρας παιχνίδια καλό ποδόσφαιρο και να πάρουμε αυτό που πρέπει, τους τρεις βαθμούς».

Καταλήγοντας, ο Σέρβος επιθετικός στάθηκε στη δική του συνεισφορά: «Το γκολ με τον Αγροτικό σίγουρα μου δίνει ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια και για τα ντέρμπι που ακολουθούν. Το ζητούμενο όμως είναι να είναι όλη η ομάδα καλά για να πετύχουμε τον στόχο μας».

To Top