Ιμπραΐμοβιτς: «Το Μιλάνο είναι το σπίτι μου»

Η διοίκηση της Μίλαν ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς για να επεκτείνουν τη συνεργασίας τους για έναν ακόμη χρόνο.

Η διοίκηση της ομάδας του Μιλάνου ανακοίνωσε την παραμονή του Σουηδού σούπερ σταρ, ο οποίος τον Οκτώβριο θα γίνει 41 ετών, με την ανανέωση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2023, αλλά με αρκετά μειωμένες απολαβές συγκριτικά με αυτές που λαμβάνει φέτος.

Συγκεκριμένα, η Μίλαν συμφώνησε με τον «Ιμπρα» μονοετές συμβόλαιο με 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, τα οποία μπορεί να φτάσουν μέχρι και τα τρία μαζί με τα μπόνους, πολύ λιγότερα από τα επτά εκατ. ευρώ που έλαβε την περασμένη σεζόν.

Ο 40χρονος άσος υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, πρόσθιου χιαστού και μηνίσκου και αναμένεται να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους στις αρχές του 2023. «Το Μιλάνο είναι το σπίτι μου και θα κάνω ότι μπορώ για να βοηθήσω τη Μίλαν να πραγματοποιήσει τους στόχους της τη νέα σεζόν», δήλωσε ο διάσημος άσος και συμπλήρωσε:

«Στη ζωή θα πρέπει να θες πάντα να κάνεις περισσότερα. Αυτός που είναι ικανοποιημένος ξαπλώνει στον καναπέ και χαλαρώνει. Δεν το θέλω αυτό, θέλω να στέκομαι στα πόδια μου και να περπατώ στη φωτιά για αυτό με κάνει να αισθάνομαι ζωντανός.»

To Top