Ιμπραχίμοβιτς: “Το διασκέδασα όταν πήγα στη Γιουνάιτεντ, γιατί όλοι με μισούσαν”

Ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς αναφέρθηκε στη θητεία του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την οποία χαρακτήρισε ως την καλύτερη ομάδα στην Αγγλία, δηλώνοντας πως το διασκέδασε όταν έφτασε στο Ολντ Τράφορντ, καθώς όλοι δεν τον συμπαθούσαν.

Το καλοκαίρι του 2016 ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς μετακόμισε από το Παρίσι στην Αγγλία για λογαριασμό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με την οποία αγωνίστηκε για μία διετία μέχρι το 2018.

Ο 40χρονος Σουηδός, ο οποίος πρόσφατα άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής στο MLS, στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ESPN αναφέρθηκε στη θητεία του στους κόκκινους διαβόλους, υποστηρίζοντας πως πρόκειται για την καλύτερη ομάδα στο Νησί.

Μάλιστα, δήλωσε πως όταν έφτασε στο Ολντ Τράφορντ ήταν μισητός, γεγονός που τον διασκέδαζε, αφού του έδινε μεγαλύτερο κίνητρο.

“Το διασκέδασα. Το απόλαυσα πολύ, γιατί όταν ήρθα όλοι ήταν εναντίον. Δεν με συμπαθούσαν στην Αγγλία. Όλοι αυτοί οι haters, μετά από τρεις μήνες άρχισαν να με συμπαθούν, αλλά δεν τους συμπαθούσα εγώ πια.

Μου αρέσουν να με μισεί ο κόσμος, γιατί αυτό βγάζει τον καλύτερό μου εαυτό. Είναι ένας μεγάλος διαγωνισμός, μία καταπληκτική ατμόσφαιρα. Και είμαι χαρούμενος που έπαιξα στη Γιουνάιτεντ, η οποία πιστεύω ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Αγγλία. Και νομίζω ότι ήταν σωστή η επιλογή μου να πάω.

Νομίζω ότι πήγα σε μια καλή στιγμή. Γιατί είναι εύκολο να έρθεις σε έναν σύλλογο όταν είναι ήδη επιτυχημένος. Είναι πιο δύσκολο όταν έρχεσαι και υπάρχει πρόκληση. Κι αν καταφέρεις να πετύχεις, είσαι μέρος της ιστορίας. Έτσι, οι οπαδοί ήταν υπέροχοι μαζί μου. Και το απόλαυσα πραγματικά”.

 

To Top