Ινκόγνιτο ο Γιάννης μοίρασε «απίστευτες ποσότητες τροφίμων» στην παλιά του γειτονιά! (photos)

Στη γειτονιά που μεγάλωσε επέστρεψε χθες ο MVP του NBA, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Greek Freak του κορυφαίου μπασκετικού πρωταθλήματος βρέθηκε το βράδυ της Δευτέρας στα Σεπόλια και την εκκλησία του Αγίου Μελετίου, προκειμένου να μοιράσει κούτες με τρόφιμα για όσους τα χρειάζονται.

Ο σταρ των Μιλγουόκι Μπακς κατάφερε μάλιστα να αποφύγει τις κάμερες και τα φώτα της δημοσιότητας, με μία σέλφι να είναι το μόνο αποδεικτικό στοιχείο της παρουσίας του.

Όπως τονίζει στη δημοσίευση της η κυρία που ανέβασε τη φωτογραφία, επρόκειτο για «απίστευτες ποσότητες τροφίμων»: «Ο Γιάννης πριν λίγο μοίρασε κούτες τροφίμων στην εκκλησία του Αγίου Μελετίου απίστευτες ποσότητες κ χωρίς να έχει καλέσει καμία κάμερα. ΑΝΘΡΩΠΟΣ».

Ο Γιαννης πριν λιγο μοιρασε κουτες τροφιμων στην εκκλησια του Αγιου Μελετιου απιστευτες ποσοτητες κ χωρις να εχει καλεσει καμια καμερα ΑΝΘΡΩΠΟΣ.

Δημοσιεύτηκε από Alexia Koziona στις Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020

Τα τρόφιμα είχαν αγοραστεί από σουπερμάρκετ της περιοχής που επισκέφθηκε μαζί με τη μητέρα του και τα αδέρφια του. Κατά τα φαινόμενα, η οικογένεια Αντετοκούνμπο σήκωσε ένα σημαντικό κομμάτι του σουπερμάρκετ και άφησε μόνο μία ομαδική φώτο με τις πωλήτριες:

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σκέφτεται και πράττει κοινωνικά. Στο παρελθόν το έχει κάνει τόσο εδώ στην Ελλάδα, όσο και στις ΗΠΑ.

To Top