Ινς: «Ο Σόλσκιερ είπε ψέματα και εξαπάτησε τον Φαν ντε Μπεκ»

Να φύγει ο Ντόνι Φαν ντε Μπεκ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ προκειμένου να «αναστήσει» την καριέρα του θέλει ο Πολ Ινς.

Ο βετεράνος άσος άφησε «αιχμές» προς τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ότι εξαπάτησε τον Ολλανδό χαφ σχετικά με τον χρόνο συμμετοχής του, προκειμένου να υπογράψει στην ομάδα.

«Αν πρόκειται για αγορά ενός κορυφαίου παίκτη, όπως του Φαν ντε Μπεκ από τον Άγιαξ, το πρώτο πράγμα που θα ρωτήσω είναι “Θα παίξω; Πού με βλέπετε να ταιριάζω, μέσα στο σύστημα, μέσα στην ομάδα;”. Ως προπονητής έχεις δύο επιλογές: μπορείς είτε να πεις την αλήθεια είτε να μην την πεις. Από ό, τι βλέπω τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, δεν είπε την αλήθεια στον Ντόνι, δεν είχε χρόνο συμμετοχής. Έχει 35 εκατομμύρια λίρες να κάθεται στον πάγκο.

Δεν μπορείς να μου πεις ότι ο Φρεντ και ο ΜάκΤομινεϊ παίζουν καλά κάθε εβδομάδα, ακόμη και ο Πογκμπά, επειδή δεν το κάνουν. Φαίνεται όμως ότι τους παίζει όλη την ώρα, και κάθομαι εκεί και τους βλέπω να παίζουν, θα ήμουν εκνευρισμένος. Ο Όλε βγήκε λέγοντας “είναι στα σχέδιά μου”, προφανώς απλώς λέει ψέματα. Πρέπει να φύγει τον Ιανουάριο για το καλό της καριέρας του», σημείωσε χαρακτηριστικά ο 53χρονος.

To Top