ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ιντέγε: “Οικογένεια ο Άρης, θέλω να ανανεώσω και να πετύχω κι άλλα γκολ”!

Ο Μπράουν Ιντέγε άρχισε να “γράφει” γκολ, το κοντέρ ανεβαίνει και μιλώντας σε εφημερίδα της Νιγηρίας, δεν έκρυψε το δέσιμο του με τον Άρη, μιλώντας στους προσωπικούς του στόχους αλλά και στην επιθυμία του να παραμείνει στους κιτρινόμαυρους και μετά τη λήξη του συμβολαίου του.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με εκατοντάδες στοιχήματα & επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ!

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην completesports.com, ο φορ των κιτρινόμαυρων:

“Αυτή τη στιγμή θέλω να συγκεντρωθώ. Θέλω να αυξήσω τα γκολ μου ξεκινώντας από το να σκοράρω μία φορά σε κάθε παιχνίδι. Για μένα αυτός είναι ο στόχος μου, να πιέσω τον εαυτό μου μέχρι τα όρια του”.

Για το συμβόλαιο του είπε: “Έχω ένα χρόνο συμβόλαιο με τον Άρη. Το πιο σημαντικό είναι ότι μου αρέσει πολύ που είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό”.

Για την κατάσταση στην ομάδα: “Η ομάδα είναι σαν οικογένεια. Από την πρώτη μέρα που έφτασα εδώ, το μόνο που έλαβα ήταν αγάπη. Ακόμη και όταν δεν σκόραρα για 5 και 6 παιχνίδια, το μόνο που μου έδειχναν όλοι είναι αγάπη. Δεν υπήρξε στιγμή που κάποιος είπε κάτι κακό για μένα ή προσπάθησε να με αποθαρρύνει”.

Για τους φιλάθλους του Άρη: “Η στήριξη του κόσμου, του προέδρου και των συμπαιχτών μου είναι πραγματικά απίστευτη. Θα σκεφτώ τι θα γίνει με την ανανέωση του συμβολαίου μου όταν αυτό τελειώνει. Αν υπάρχει στο τραπέζι κάποια καλή πρόταση, γιατί όχι να μην μείνω”.

Για την ζωή του στην Θεσσαλονίκη: “Είναι μια υπέροχη πόλη και μία εξαιρετική ομάδα. Θα μου άρεσε πολύ να μείνω εδώ και να ανανεώσω”.

To Top