Ιντζάγκι: «Καλύτερα να επικρίνουν εμένα παρά τους παίκτες μου»

Οι δηλώσεις του Σιμόνε Ιντζάγκι ενόψει του επαναληπτικού προημιτελικού για το Champions League ανάμεσα στην Ίντερ και την Μπενφίκα.

Η Ίντερ θα αντιμετωπίσει την Μπενφίκα την Τετάρτη (18/04) για τον επαναληπτικό προημιτελικό του Champions League.
Ο Σιμόνε Ιντζάγκι μίλησε ενόψει του αγώνα και τόνισε πως πρέπει η ομάδα του να δώσει προσοχή στο αυριανό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
«Είναι άχρηστο να μιλάμε για όσα κάναμε στο παρελθόν. Ξέρουμε ότι η πορεία μας στα κύπελλα ήταν εξαιρετική και ότι δεν είμαστε εκεί που θα θέλαμε να είμαστε στο πρωτάθλημα. Η εστίασή μας τώρα είναι στην Μπενφίκα. Εμείς έχουμε ένα πλεονέκτημα, αλλά δεν πρέπει να το διαχειριστούμε γιατί θα αντιμετωπίσουμε έναν εξαιρετικό αντίπαλο. Η Μπενφίκα είχε χάσει δύο παιχνίδια σε ένα χρόνο και τώρα έχει χάσει τρία στη σειρά , αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι σε κρίση. Είναι ένα δύσκολο ματς. Η Μπενφίκα τρέχει πολύ, καλύπτει καλά το γήπεδο και θα χρειαστούμε ένταση. Δεν πρέπει να τους αφήνουμε χώρο γιατί δημιουργούν πολλές καταστάσεις. Η κατοχή θα είναι σημαντική και τόσο εμείς όσο και αυτοί το κάναμε καλά στο πρώτο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά και συνέχισε:
«Ερχόμαστε από μια εντός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα, αλλά τώρα αυτό είναι ήδη παρελθόν. Είμαστε συγκεντρωμένοι στην Μπενφίκα και ξέρουμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια δυνατή ομάδα. Έχω συνηθίσει τις επικρίσεις. Είναι καλύτερα να με επικρίνουν παρά τους παίκτες. Αυτές οι κριτικές βοηθούν εμένα και το επιτελείο μου να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά. Στο πρωτάθλημα όπως άλλες ομάδες είχαμε προβλήματα, αλλά στη Serie A έχουμε άλλες 8 αγωνιστικές για να τακτοποιήσουμε τα πράγματα. Αύριο ωστόσο, πρέπει να απολαύσουμε μια σημαντική βραδιά που θα μας επιτρέψει να μπούμε στην τετράδα της Ευρώπης, θα ήταν μεγάλο επίτευγμα.
Υπήρχε ελπίδα να μπούμε στους “8” ακόμα και πριν από την έναρξη της σεζόν και τώρα είναι φυσιολογικό να μπούμε στην πρώτη τετράδα. Έχουμε δείξει ότι παίζουμε επί ίσοις όροις με οποιονδήποτε και θα το κάνουμε. Οι επιθετικοί μου πρέπει να μείνουν ήρεμοι γιατί έχουν ευκαιρίες. Όταν έπαιζα, ανησυχούσα όταν δεν είχα τις ευκαιρίες, όχι όταν τις έχανα. Έχω μερικές ιδέες για το σχήμα, αλλά με όλα αυτά τα ματς, η εμπειρία με κάνει να σκεφτώ ότι αυτό που έχεις στο μυαλό σου δεν είναι πάντα εφικτό. Στη σημερινή προπόνηση και αύριο το πρωί θα επιλέξω».

To Top