ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ιντζίδης: “Δίκαιο το αποτέλεσμα, μπορούσαμε και περισσότερα γκολ…”

Η ενδεκάδα του Άρη στο χθεσινό ματς με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, είχε δύο νέα πρόσωπα σε σχέση με την μέχρι στιγμής παρουσία της ομάδας στο πρωτάθλημα. Ο λόγος για τους Χρήστο Ιντζίδη και Γιάννη Σιδεράκη, οι οποίο αμφότεροι πραγματοποίησαν το ντεμπούτο τους με τα «κιτρινόμαυρα».

Ο κεντρικός αμυντικός του Άρη, μίλησε μετά την ολοκλήρωση του αγώνα, δηλώνοντας ικανοποιημένος για το γεγονός ότι το ντεμπούτο του συνδυάστηκε και με νίκη της ομάδας:

«Είμαι στην ομάδα μία εβδομάδα. Ο κόουτς επέλεξε να με βάλει στο τρίτο παιχνίδι. Πήραμε και τη νίκη και ξεκίνησα δόξα τω Θεώ καλά».

Για το αν ήταν δίκαιο το αποτέλεσμα: «Θεωρώ πως ναι. Όποιος είδε το παιχνίδι, διαπίστωσε ότι χάσαμε 4-5 κλασικές ευκαιρίες και πετύχαμε τρία γκολ. Μπορούσαμε και παραπάνω».

Για το αν χρειάζεται ακόμα χρόνο προκειμένου να γνωρίσει τους συμπαίκτες του:«Εννοείται, όταν δε ξεκινάς να παίζει με κάποιον θέλει χρόνο για να δεθείτε. Πιστεύω, ότι παιχνίδι με το παιχνίδι θα δέσει όλη η άμυνα».

Για το αν τον ικανοποίησε η απόφαση του Νίκου Αναστόπουλου να τον βάλει από την αρχή να παίξει: «Ναι φυσικά. Συνδυάστηκε και με νίκη η παρουσία μου, οπότε είναι κάτι πολύ θετικό. Όλα θα πάνε καλά».

To Top