ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ιντζίδης: “Δικαιούμαστε την άνοδο, την κερδίσαμε και με διαφορά στο γήπεδο…”

Αν και αποκτήθηκε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου στην αρχή της σεζόν, κατάφερε όχι μόνο να διεκδικήσει θέση στην αρχική ενδεκάδα, αλλά να καθιερωθεί σε αυτή, μέσα σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Ο λόγος για τον Χρήστο Ιντζίδη, εκ των βασικών συντελεστών της φετινής πορείας του Άρη.

«Νομίζω το περιμέναμε όλοι. Όταν ξεκίνησε η χρονιά με αυτό το ρόστερ και αυτή την οργάνωση, ήταν ξεκάθαρο -όπως κι έγινε- πως θα πηγαίναμε με μοναδικό στόχο την άνοδο. Πιστεύω και τη νέα χρονιά η ομάδα θα έχει μία ανάλογη πορεία με την φετινή», τόνισε αρχικά ο 23χρονος στόπερ, γνωστοποιώντας το δικό του “ταμείο” της σεζόν, μετά την ολοκλήρωση του φιλικού με τον Εορδαϊκό.

Ερωτώμενος για τα όσα υποστηρίζονται περί εμπλοκής της συμμετοχής του Άρη στη Φούτμπολ Λιγκ, ελέω εξωαγωνιστικών ζητημάτων, είχε να πει: «Όπως ανέβηκαν κι άλλες ομάδες από την Γ΄ Εθνική στη Φούτμπολ Λιγκ, έτσι πρέπει κι ο Άρης. Τελειώσαμε το πρωτάθλημα με μεγάλη διαφορά, δικαιούμαστε την άνοδο. Το τι λένε εκτός γηπέδου είναι άλλο πράγμα».

Καταληκτικά, αναφέρθηκε στις εντυπώσεις του για τη νέα σεζόν, αλλά και τον σχεδιασμό της επόμενης, αναφορικά με το ρόστερ: «Εννοείται καλές. Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα,. Πετύχαμε τον στόχο μας. Από εδώ και πέρα θέλω να παίξω όσα περισσότερα παιχνίδια μπορώ. Θα δούμε ποιους θέλει ο κόουτς, αυτός θα πάρει τις τελικές αποφάσεις».

To Top