ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ιντζίδης: “Νίκες ως το τέλος και καλό ποδόσφαιρο για να ευχαριστηθεί ο κόσμος”

O Χρήστος Ιντζίδης μίλησε για την επικράτηση του Αρη κόντρα στον δεύτερο -πριν από το μεταξύ τους παιχνίδι-  της βαθμολογίας του ομίλου Νέστο και τη συνέχεια της προσπάθειας των κιτρινόμαυρων.

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis:

«Η ομάδα έδειξε ότι θέλει την άνοδο και για αυτό έχει δημιουργηθεί. Παίζουμε για τη νίκη ακόμα και στα φιλικά, θέλουμε μόνο νίκες ως το τέλος για να ευχαριστηθεί ο κόσμος και να δει ότι γίνεται σοβαρή δουλειά – γι αυτό άλλωστε είμαστε και στο +13 – και να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο στο υπόλοιπο της σεζόν. Πιστεύω πως το υλικό της ομάδας είναι πολύ αξιόλογο και έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να το κάνουμε».

Για το αν σκέφτονται ήδη την Β’ Εθνική: «Όχι ακόμα. Στο μυαλό το δικό μας και του κόσμου είναι να τελειώσει αυτή η χρονιά όσο γίνεται πιο γρήγορα, έτσι ώστε ο Αρης να ανέβει στη Β’ Εθνική και, πρώτα ο Θεός, να ανέβει και όπως και φέτος γρήγορα στην Α’ Εθνική, όπου και ανήκει».

Για το αν ο Νίκος Αναστόπουλος τους λέει ότι είναι περαστικοί από την κατηγορία: «Δεν χρειάζεται να το πει κάποιος κάτι τέτοιο. Ο Αρης δεν μπορεί να βρίσκεται πουθενά αλλού εκτός από την Α’ Εθνική.  Ο σχεδιασμός είναι στα χεριά του προπονητή και διοίκησης. Από εκεί και πέρα, κανείς δε θέλει να μείνει στάσιμη η ομάδα και του χρόνου, θέλει και του χρόνου να τελειώσει γρήγορα την άνοδο»

 

To Top