ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιντζίδης στο PRESSARIS: “Με τιμά το ενδιαφέρον του Άρη, θα συζητήσω μόλις αποκτήσω την ελευθέρας μου…”

Ένα από τα ονόματα που ήρθαν στο προσκήνιο το τελευταίο διάστημα και μάλιστα εξακολουθεί να απασχολεί έντονα τους «κιτρινόμαυρους», αναφορικά με την ενίσχυση του “κιτρινόμαυρου” ρόστερ είναι αυτό του Χρήστου Ιντζίδη.

Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός αναμένει από σήμερα να δρομολογηθεί η απόκτηση της ελευθέρας του από την Παναχαϊκή, όπως τόνισε και ο ίδιος στο PRESSARIS, έτσι ώστε να μπορεί να ξεκινήσει συζητήσεις με τον Άρη, του οποίου το ενδιαφέρον μόνο ασυγκίνητο δεν τον αφήνει.

Υπήρξε πρόσφατα κάποια προσέγγισης προς εσένα από την πλευρά του Άρη;

«Είχε γίνει μία επαφή το τελευταίο διάστημα, αλλά από τη στιγμή που είχα και εξακολουθώ να έχω και τυπικά συμβόλαιο με την Παναχαϊκή, δεν θα μπορούσαν να προχωρήσουν οι συζητήσεις σε πιο επίσημο επίπεδο. Σέβομαι την ομάδα και θα περιμένω να μείνω ελεύθερος για να γίνουν οι οποιαδήποτε επαφές, είτε με τον Άρη, είτε με οποιαδήποτε άλλη ομάδα».

Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η διαδικασία αποδέσμευσής σου από την Παναχαϊκή;

«Έχω καταθέσει προσφυγή και περιμένω την εκδίκαση της. Λογικά, από τις αρχές της εβδομάδας θα υπάρξει οριστική εξέλιξη».

Αποτελεί «τροχοπέδη» για την απόφαση σου η τρίτη κατηγορία, εφόσον σου κατατεθεί επίσημη πρόταση συνεργασίας;

«Δεν με προβληματίζει η κατηγορία. Όταν υφίσταται η προοπτική να ανήκεις σε μία ομάδα και να συμβάλλεις με την παρουσία σου στην επιστροφή της στην πρώτη κατηγορία, όπου και ανήκει είναι ιδιαίτερα τιμητικό. Όχι μόνο για μένα, αλλά για οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή ο Άρης είναι μία μεγάλη ομάδα και πάντα σε ικανοποιεί το ενδιαφέρον της».

Έχεις εικόνα από τον φετινό Άρη και την μέχρι τώρα παρουσία του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής;

«Είδα το παιχνίδι με την Καβάλα. Η ομάδα του Άρη δέχτηκε ένα γρήγορο γκολ, αλλά μπόρεσε να βγάλει στο γήπεδο την ποιότητα της, παρά τον τραγικό αγωνιστικό χώρο. Είναι κάτι δεδομένο από τη στιγμή που υπάρχουν πολλοί παίκτες που το επίπεδο τους είναι για τη Σούπερ Λιγκ».

To Top