Ιραόλα: “Η Λίβερπουλ είναι από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο, ενθουσιασμένος που ξεκινάω”

Η εποχή Άντονι Ιραόλα στην Λίβερπουλ άρχισε επίσημα από το βράδυ της Πέμπτης (4/6), με τον πρώην τεχνικό της Μπόρνμουθ να υποστηρίζει πως η Λίβερπουλ είναι ένας από τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο που του δίνει την ευκαιρία να προπονήσει κορυφαίους παίκτες και ταυτόχρονα να παλέψει για την κατάκτηση τίτλων.

Η Λίβερπουλ ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Άντονι Ιραόλα το βράδυ της Πέμπτης (4/6), με τον Ισπανό τεχνικό να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των Reds και στις πρώτες του δηλώσεις να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για τη νέα προοπτική που ανοίγεται στην καριέρα του.

“Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος, πραγματικά ενθουσιασμένος. Γιατί προφανώς γνωρίζετε για τη Λίβερπουλ, ξέρετε ότι είναι ένας μεγάλος σύλλογος, ένας τεράστιος σύλλογος, ένας από τους μεγαλύτερους στον κόσμο.

Αλλά νιώθοντας μέσα μου και κατανοώντας λίγο περισσότερο αυτόν τον σύλλογο, πάντα πίστευα ότι είναι ένας ξεχωριστός σύλλογος. Δεν χρειάζεσαι πολλά πράγματα για να σε προσελκύσει η Λίβερπουλ. Η Λίβερπουλ είναι Λίβερπουλ.

Αλλά προφανώς η ατμόσφαιρα, οι οπαδοί, ο σύλλογος, οι παίκτες, η ευκαιρία που μου δίνεται να προπονήσω παίκτες υψηλού επιπέδου, η ευκαιρία να διεκδικήσω τίτλους. Νομίζω ότι δεν μπορεί να είναι πιο ελκυστικό από αυτό. Είναι δύσκολο να το βρεις. Οπότε, είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος που ξεκινάω”, τόνισε αρχικά ο Ιραόλα, για να προσθέσει:

Η Λίβερπουλ μου δίνει την ευκαιρία να προπονώ κορυφαίους παίκτες και οι κορυφαίοι παίκτες σου δίνουν την ευκαιρία να παλέψεις για τίτλους. Να κερδίσεις τίτλους”.

To Top