ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισοπέδωσε τον ΟΦΗ (3-1) ο Άρης με παλικαρίσια ανατροπή!

Ένας Άρης να.. ΓΟΥΣΤΑΡΗΣ, κέρδισε το αντί-ποδόσφαιρο του ΟΦΗ και την κάκιστη διαιτησία του Σέζου, πέτυχε μία τεράστια ανατροπή ψυχής (3-1), ισοπεδώνοντας τους Κρητικούς στο δεύτερο ημίχρονο, για την 26η αγωνιστική! Φοβερό γκολ του Ροζ, τους “κάρφωσε” ο Ματίγια και ο Μαρτίνες! Οι “κιτρινόμαυροι” έφτασαν τους 43 βαθμούς και την 4η θέση.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

ΕΤΣΙ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ…

Με το… αγαπημένο του, 4-2-3-1, ο Σάββας Παντελίδης. Ο Κουέστα στην εστία, από δεξιά προς τα αριστερά, Τζανακάκης, Ροζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ. Ματίγια και Σιώπης στη μεσαία γραμμή, με τους Φετφατζίδη και Ματέο στα άκρα. Στη κορυφή ο Γιουνές και ο Ντιγκινί πίσω του.

Με 4-2-3-1 και ο ΟΦΗ. Σωτηρίου στο τέρμα, δεξιά ο Μπράουν, αριστερά ο Γιαννούλης με τους Ποτουρίδη και Μιχόγεβιτς στο κέντρο της άμυνας. Κυριακίδης και Νάστος στα χαφ, ο Βαζ “δεκάρι” με τους Κουτσιανικούλη και Φερέιρα στα άκρα και τον Σασί κορυφή.

ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΚΑΚΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ…

Με πολλή διάθεση ξεκίνησε ο Άρης τον αγώνα. Μόλις στο 1΄η πρώτη επίσκεψη του Άρη στην εστία του ΟΦΗ, έγινε φάουλ στον Ματέο, στη συνέχεια ο Γιουνές έπεσε στην περιοχή, τίποτα από τον Σέζο, με τον Κιλκισιώτη διαιτητή να έχει δίκιο. Νέα ευκαιρία για τον Άρη στο 7΄. Ωραία προσπάθεια του Φετφατζίδη από τα δεξιά, σούταρε με το αριστερό, με τις γροθιές ο Σωτηρίου απομάκρυνε. Στο 9΄ο Κουέστα βγαίνει εκτός της εστίας του, κάνει φάουλ στον αντίπαλό του, εκτός μεγάλης περιοχής, δέχεται την κίτρινη κάρτα, με τον Ποτουρίδη στην συνέχεια της φάσης να σημαδεύει παίκτη του Άρη στο τοίχος και να κερδίζει το κόρνερ. Ένα απευθείας χτύπημα φάουλ του Ματίγια στο 14΄από τον άξονα, πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 23΄μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη! Ο Ντιγκινί γύρισε στον Γιουνές, σούταρε η μπάλα ελάχιστα έξω! Κόρνερ το οποιο δεν δίνουν διαιτητής και επόπτης! Ένα απο τα πολλά μεσοαμυντικά λάθη του Άρη, στοίχισαν εν τέλει, καθώς στο 26΄ο Βαζ αμαρκάριστος από την μικρή περιοχή, νίκησε τον Κουέστα για το 0-1, μετά από πάσα του Κουτσιανικούλη, που επίσης δεν είχε παίκτη πάνω του, να τον μαρκάρει.

ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΧΑΜΕΝΟ ΠΕΝΑΛΤΙ!

Στο 34΄μεγάλη ευκαιρία για τον Άρη να ισοφαρίσει! Δυνατό σουτ του Σιώπη, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, στην αγκαλιά του Σωτηρίου! Οι παίκτες του Σάββα Παντελίδη συνέχισαν να πιέζουν, με τον Ντιγκινί να σουτάρει από πολύ μακριά με το αριστερό, ο Σωτηρίου με διπλή προσπάθεια μπλόκαρε, καθώς χτύπησε στο αριστερό του κάθετο δοκάρι, στην προσπάθεια να μπλοκάρει!

Στο 44΄ο Άρης κέρδισε φάουλ, λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή. Ο Γιουνές το χτύπησε, ο Νάστος την βρήκε με το χέρι και ο Σέζος υπέδειξε σωστά το πέναλτι! Ο Ματέο ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Σωτηρίου να αποκρούει σε κόρνερ, στην μεγαλύτερη ευκαιρία του Άρη στο πρώτο ημίχρονο. Το 4ο χαμένο φετινό πέναλτι για τον Άρη! Το ματς έγινε… ροντέο στη συνέχεια, με τον Ντιγκινί να ζητά πέναλτι σε ανατροπή του στην μικρή περιοχή, με τον Σέζο να μην συμφωνεί, ενώ στο επόμενο λεπτό, ο Φερέιρα, πέρασε στο σπριντ τον Σιώπη, από πλάγια θέση, πλάσαρε τον Κουέστα, με την μπάλα να φεύγει λίγο άουτ.

ΡΕΣΙΤΑΛ ΧΑΜΕΝΩΝ ΕΥΚΑΙΡΙΩΝ

Τα λάθη του Σέζου συνεχίστηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Σασί να απομακρύνει με το κεφάλι την μπάλα σε κόρνερ, μετά από σέντρα του Ματίγια, άουτ έδωσε ο ρέφερι! Στο 52΄ ο Φετφατζίδης έφυγε μόνος του κάτω από την σέντρα, έφτασε έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά έκανε ένα κακό, αδύναμο σουτ, το οποίο μπλόκαρε ο Σωτηρίου! Με τον ίδιο πρωταγωνιστή μία ακόμα ευκαιρία για τον Άρη, στο 54΄, αλλά το σουτ του Φετφατζίδη, πέρασε λίγο άουτ!

Στο 62΄εξαιρετικό φάουλ του Ματίγια από τα αριστερά, έπεσε και απομάκρυνε εντυπωσιακά ο Στρέζος (μπήκε στη θέση του Σωτηρίου που αποχώρησε τραυματίας), με τη μπάλα να περνά απ΄όλους. Κεφαλιά του Ροζ στο φάουλ του Ματίγια άουτ, όπως και το πλασέ στην κίνηση του Γιουνές, μετά τη σέντρα του Λάρσον. Ένα λεπτό μετά ο Ντιγκινί έκανε τους ελιγμούς, σούταρε από το ύψος της μεγάλης περιοχής, ο Στρέζος απομάκρυνε. Άουτ κατέληξε και το πλασαριστό σουτ του Κόρχουτ από την μεγάλη περιοχή, στο 73΄.

ΛΥΤΡΩΣΗ ΑΠΟ ΡΟΖ!

Ο Λίντσεϊ Ροζ πέτυχε το δεύτερο του γκολ με την φανέλα του Άρη, ισοφαρίζοντας σε 1-1! Στο 75΄ ο Λάρσον έδωσε γρήγορα συνέχεια στο φάουλ που κέρδισε, ο Ροζ έγινε αποδέκτης της μπάλας και με σουτ έστειλε την μπάλα στην γωνία του Στρέζου!

Στο 77΄ο Φερέιρα, έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει γκολ, αλλά το πλασέ του πέρασε πάνω από την εστία του Κουέστα. Διπλή ευκαιρία στο 79΄. Αρχικά το γύρισμα του Λάρσον, σε κόρνερ από την άμυνα του ΟΦΗ και στη συνέχεια η κεφαλιά του Ντιγκινί ανάγκασε τον Στρέζο να αποκρούσει και πάλι στην γωνία του. Φοβερή ευκαιρία με τον Σιώπη, στο 83΄, που μετά την εντυπωσιακή ενέργεια του Ματέο, έκανε το πλασέ ελάχιστα πάνω από την εστία του ΟΦΗ!

ΦΑΟΥΛΑΡΕΣ ΚΑΙ… ΤΡΙΜΠΑΛΟ!

Στο 89΄ο Βαλεριάνος κέρδισε φάουλ εκτός μεγάλης περιοχής και ο Ματίγια με ένα φοβερό χτύπημα έστειλε την μπάλα στο “παραθυράκι” του Στρέζου για την μεγάλη ανατροπή του Άρη (2-1)! Στο 95΄ο Άρης έφτασε σε ένα ακόμα γκολ, με τον Μαρτίνες να “εκτελεί” τον Στρέζο, επίσης με απευθείας χτύπημα φάουλ και να πετυχαίνει το τελικό 3-1 για τον Άρη εν μέσω αποθέωσης από ένα γεμάτο “Κλεάνθης Βικελίδης”!

ΑΡΗΣ (Σ. Παντελίδης):Κουέστα, Τζανακάκης, Ροζ, Δεληζήσης, Κόρχουτ (81΄Βαλεριάνος), Ματίγια, Σιώπης, Ματέο, Ντιγκινί, Φετφατζίδης (60΄Λάρσον), Γιουνές (75΄Μαρτίνες)

ΟΦΗ (Χ. Βέρα): Σωτηρίου (λ.τρ. 57΄Στρέζος), Νάστος, Κουτσιανικούλης, Κυριακίδης (67΄Παπάζογλου), Μιχόγεβιτς, Γιαννούλης, Βαζ (81΄Αργυρόπουλος), Σάσι, Μπράουν, Φερέιρα, Ποτουρίδης

Διαιτητής: Σέζος (Κιλκίς)

Βοηθοί: Σάββας (Σερρών) – Ψαρρής (Ζακύνθου)

4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων)

 

To Top