ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ισοπαλία σαν… ήττα! Δύο πεταμένοι βαθμοί στην Καρδίτσα για τον Άρη

Το πρώτο «καμπανάκι» χτύπησε στην Καρδίτσα για τον Άρη, μόλις στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» έμειναν στο 1-1 με την τοπική Αναγέννηση, διαπίστωσαν το πόσο δύσκολη θα είναι η φετινή τους προσπάθεια στη Φούτμπολ Λιγκ, πραγματοποιώντας μία ακόμα μέτρια (έως κακή εμφάνιση). Ο Ραούλ Μπράβο το γκολ της ισοφάρισης του Άρη.

Μόλις στο 7΄η πρώτη ευκαιρία για την Καρδίτσα, με το σουτ του Ντιατά να περνά ψηλά αουτ, από την εστία του Διούδη. Στο 13΄το δυνατό σουτ του Τάτου, εκτός μεγάλης περιοχής, απομάκρυνε ο Κουτσόπουλος, με τον αρχηγό του Άρη να υποδεικνύεται στο 17΄δύο φορές σε θέση οφ σαιντ σε διαδοχικές επιθέσεις. Ένα σουτ του Φέτση στο 24΄πέρασε αουτ, ενώ στο 32΄ο Άρης είχε μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ, με τον Αντρέου να σουτάρει με δύναμη, αλλά τη μπάλα να περνά ελάχιστα αουτ από το κάθετο δοκάρι. Κάποια σουτ των Καπνίδη και Ίλιτς στο 33΄και 37΄ δεν απείλησαν ιδιαίτερα τους γηπεδούχους. Στο 40΄οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν διπλή προσπάθεια, με τους Τάτο και Καπνίδη να μην μπορούν να σπρώξουν την μπάλα στα δίχτυα του Κουτσόπουλου.

Όπως νωθρά ξεκίνησε το πρώτο ημίχρονο ο Άρης, έτσι συνέχισε και στο δεύτερο με το σύνολο του Νίκου Αναστόπουλου, να βρίσκεται από νωρίς με την πλάτη στον τοίχο, καθώς σε μία ανύποπτη φάση, ο Διούδης ανέτρεψε τον Ντιατά με τον Κατσικογιάννη να υποδεικνύει το πέναλτι. Ο Φέτσης σούταρε στο 49΄, ο Διούδης απέκρουσε αρχικά, αλλά ο παίκτης της Αναγέννησης πήρε το «ριμπάουντ» στη συνέχεια και άνοιξε το σκορ (1-0). Ο Άρης προσπάθησε να αντιδράσει και κατάφερε 20 λεπτά αργότερα, με τον Ραούλ Μπράβο με κεφαλιά να φέρνει το ματς στα ίσια (1-1). Στα εναπομείναντα λεπτά του αγώνα, οι “κιτρινόμαυροι” δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ιδιαίτερα για να πετύχουν το γκολ της νίκης.

ANΑΓΕΝΝΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γ. Μάγγος): Κουτσόπουλος, Τσόπελας, Δημόπουλος, Σμίλτος, Κισκαμπάνης, Φέτσης, Τσιλούλης (68΄Υφαντής), Μπλέντι, Τζέκος (63΄Ντανκουά), Μπιτέλης, Ντιατά

ΑΡΗΣ (Ν. Αναστόπουλος): Διούδης, Μπούρμπος, Ιντζίδης (79΄Ανάκογλου), Ραούλ Μπράβο, Καράμπελας, Ρόβας (87΄Νέτο), Αντρέου (60΄Ντούνης), Μιλούνοβιτς, Ιλιτς, Τάτος, Καπνίδης

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)

Βοηθοί: Λευτέρης Καραλής (Ηπείρου) – Θεοδόσης Φαλτάκας (Γρεβενών)

To Top