Ισοπαλία στην Τρίπολη με ρεκόρ Παναθηναϊκού στα πέναλτι – Η βαθμολογία

Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε στην Τρίπολη αλλά το σφάλμα του Ζαχίντ που έφερε την αποβολή του έδωσε την ευκαιρία στον Αστέρα να ισοφαρίσει και να πάρει ένα πόντο που όμως ίσως δεν σταθεί αρκετός για να τον βάλει στα play off.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Παναθηναϊκός με το πέναλτι που πήρε στην Τρίπολη έφτασε τα 15 τη φετινή σεζόν και κάνει νέο ρεκόρ σε πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών.

Το πέναλτι που πήρε ο Νάγκι και εκτέλεσε εύστοχα ο Μακέντα στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα ήταν το 15ο για τους «πράσινους» τη φετινή σεζόν.

Ο Παναθηναϊκός με το πέναλτι αυτό έκανε νέο ρεκόρ σε πρωτάθλημα 26 αγωνιστικών ξεπερνώντας τα 14 πέναλτι που είχε πάρει η ΑΕΚ τη σεζόν 2001-2002.

Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε το δικό του ρεκόρ… ever, πιάνοντας τα 15 πέναλτι που είχε πάρει σε 34 αγωνιστικές τη σεζόν 1990-1991.

Πλέον βρίσκεται ένα πέναλτι από το να ισοφαρίσει το απόλυτο ρεκόρ που ανήκει στον Ολυμπιακό από τη σεζόν 1998-1999 όταν οι ερυθρόλευκοι είχαν πάρει 16 πέναλτι σε πρωτάθλημα 34 αγωνιστικών.

ο… σφάλμα του Ζαχίντ που είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 65′ για διαμαρτυρία πλήρωσε στην Τρίπολη ο Παναθηναϊκός ο οποίος παρά το γεγονός ότι προηγήθηκε στο σκορ με γκολ του Μακέντα στο 50′, ύστερα από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, τελικά δέχτηκε την ισοφάριση στο 85′ και το παιχνίδι έληξε ισόπαλο.

Ο πόντος αυτός όμως ίσως δεν είναι αρκετός για τους Αρκάδες, στη μάχη που δίνουν για τα play off, καθώς πλέον δεν εξαρτώνται όλα μόνο απ’ αυτούς αλλά και απ’ όσους προπορεύονται στη βαθμολογία.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

To Top