Ισοπαλία (1-1) για Νίκη Βόλου και Βέροια

Χωρίς νικητή έληξε το μίνι ντέρμπι του Βορείου Ομίλου της Super League 2, καθώς Νίκη Βόλου και Βέροια αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στο Πανθεσσαλικό.

Στα πρώτα λεπτά οι γηπεδούχοι θέλησαν να μεταφέρουν το ματς στα καρέ των φιλοξενουμένων, βρήκαν κάποια σουτ με τον Τσουκαλά, αλλά μετά το 20′ έπεσε ο ρυθμός.
Μέχρι που φτάσαμε στο 43′ όπου η «βασίλισσα» άνοιξε το σκορ με τον Μπουόλι που υποδέχθηκε την ασίστ του Μπελεβώνη, πέρασε τον Μπάγιτς και πλάσαρε σε κενή εστία.

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μισό (52′) η Νίκη άγγιξε την ισοφάριση αλλά ο Στίκας έδιωξε για την ομάδα του σωτήρια πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή μετά από σουτ του Μιράντα και τελικά τη βρήκε στο 60′ όταν ο Αργεντινός εκτέλεσε ένα φάουλ σε καλή θέση, η μπάλα βρήκε στο τείχος, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα του Παπαδόπουλου.

Στις καθυστερήσεις ήταν η σειρά της «βασίλισσας» να απολέσει τεράστια ευκαιρία καθώς σε σουτ του Κατσούκη προ κενής εστίας η μπάλα κόντραρε στον Φασίδη στην προσπάθειά του να αποφύγει την πορεία της και έτσι το 1-1 δεν άλλαξε.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Μπάγιτς, Κυριακίδης, Αναστασίου (37′ λ.τ Μιράντα), Δεληζήσης, Ανδρέου, Μέτσε, Παναγιωτίδης, Τσουκαλάς (53′ Ροχάνο), Μιλούνοβιτς (53′ Μορέιρα), Κάσσος, Σιαφά (83′ Γρομητσάρης).
ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μουχάλης, Παπαχρήστος, Στίκας, Μαραγκός, Μπούζας (62′ Ορφανίδης), Ισαακίδης (87′ Ιωάννου), Μπελεβώνης (75′ Κατσούκης), Φασίδης, Μπουόλι, Μπουκουβάλας (87′ Περδίκης).

Η βαθμολογία του Βόρειου ομίλου:
1. ΑΕΛ 3
2. Μακεδονικός 3
3. Διαγόρας Ρόδου 3
4. Παναθηναϊκός Β’ 3
5. Βέροια 2
6. Ηρακλής 1
7. Θεσπρωτός 1
8. ΠΑΟΚ Β’ 1
9. Πανσερραϊκός 1
10. Αλμωπός Αριδαίας 1
11. Νίκη Βόλου 1
12. Απόλλων Λάρισας 0
13. Αναγέννηση Καρδίτσας 0
14. Απόλλωνας Πόντου 0
15. Ηρακλής Λάρισας -30
*Νίκη Βόλου και Βέροια έχουν από 2 ματς, η Αναγέννηση Καρδίτσας κανένα.

To Top