Ισοπεδωτική Ντόρτμουντ, 4-1 τη Βέρντερ και βλέπει ξανά τετράδα (video)

Με τον Έρλινγκ Χάαλαντ να επιστρέφει στα γκολ (2) έπειτα από επτά «άσφαιρα» ματς με κλαμπ κι εθνική, η Ντόρτμουντ ανέτρεψε εμφατικά το σκορ κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης (4-1) και μείωσε την απόσταση από την 4η Άιντραχτ στο -4.

Μεσοβδόμαδα τα πήγε καλύτερα απ’ ότι φανταζόταν ο οποιοσδήποτε. Κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι στάθηκε επάξια και αποκλείστηκε στις λεπτομέρειες.

Η Ντόρτμουντ όμως θέλει να ξαναβγεί στο Champions League και για να το κάνει αυτό, πρέπει να σημάνει αντεπίθεση μέχρι το φινάλε της Bundesliga. Και κόντρα στη Βέρντερ Βρέμης κατάφερε τουλάχιστον να αντιδράσει, να πάρει το τρίποντο με ανατροπή και με το 4-1 να πλησιάσει στο -4 από την τετράδα.

Ο Ράσιτσα (14′) έδωσε προβάδισμα στη Βέρντερ, αλλά οι Βεστφαλοί ισοφάρισαν με φοβερό βολέ του Ρέινα (29′), για να γυρίσουν το ματς με διπλό χτύπημα του Χάαλαντ σε τέσσερα λεπτά (34′ πεν., 38′), ο οποίος είχε επτά αγώνες με την ομάδα του και τη Νορβηγία να βρει δίχτυα. Ο Χούμελς σκόραρε στο φινάλε (87′) και ολοκλήρωσε το καρέ για το δεύτερο σερί τρίποντο της ομάδας του.

Ντόρτμουντ (Έντιν Τέρζιτς): Χιτς, Μορέι (46’ Πίστσεκ), Ακάντζι, Χούμελς, Γκερέιρο, Νταούντ (61’ Τσαν), Ρέινα, Μπέλιγχαμ. Μπραντ (74’ Αζάρ), Ρόις (88’ Ρεϊνιέρ), Χάαλαντ (88’ Τίγκες).

Βέρντερ Βρέμης (Φλόριαν Κόχφελντ): Παβλένκα, Βελίκοβιτς, Μοιζάντερ, Φριντλ, Γκέμπρε-Σελασιέ, Έγκεσταϊν, Γκρος, Μπίτενκουρτ (33’ Σμιντ), Μέβαλντ, Ράσιτσα, Οσάκο.

To Top