ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ισορροπία στην μικρή προϊστορία μεταξύ Κύμης και Άρη

Μόλις δύο παιχνίδια έχουν διεξαχθεί στο κλειστό της Χαλκίδας μεταξύ της Κύμης και του Άρη, με τις δύο ομάδες να μετράνε από μία νίκη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με 300+ ειδικά στοιχήματα σε κάθε αγώνα του Άρη!

Σχετικά με την προϊστορία στο «Τάσος Καμπούρης» ο ΕΣΑΚΕ αναφέρει: «Η μικρή ιστορία αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων αναδεικνύει ισορροπία αποτελεσμάτων, αφού έχουν σημειώσει από μία εντός και μία εκτός έδρας νίκη.

Ο Άρης πέρασε με το “διπλό” από την Εύβοια στην πρώτη του επίσκεψη τη σεζόν 2016-17, παρότι χρειάστηκε το επιπλέον πεντάλεπτο της παράτασης για να επικρατήσει με 80-77. Ο Κάμινγκς με 17 και ο Γιάνκοβιτς με 14 πόντους και 10 ριμπάουντ ήταν οι κορυφαίοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης ενώ ο Τσούπκοβιτς με 14 και ο Τουτζιαράκης με 13 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ της Κύμης.

Οι γηπεδούχοι πήραν το αντίστοιχο περσινό παιχνίδι και μάλιστα με πειστικό τρόπο, αφού επιβλήθηκαν του Άρη με 94-69, σε ένα ματς που μετατράπηκε σε προσωπικό σόου του Θαντ ΜακΦάντεν αφού ο Αμερικανός είχε 29 πόντους με 6/7 τρίποντα. Για τους “κιτρινόμαυρους” ο Γιάννης Αθηναίου είχε 19 και ο Μιχάλης Τσαϊρέλης 15 πόντους».

To Top