Ισπανία-Ελλάδα 1-1: Σπουδαίο αποτέλεσμα ανήμερα της 25ης Μαρτίου! (videos)

Η Εθνική άντεξε, βρήκε γκολ με το πέναλτι του Μπακασέτα και έφυγε από την Ισπανία με βαθμό (1-1) ξεκινώντας ιδανικά τα Προκριματικά για το Μουντιάλ του 2022.  

Ονειρεμένο ξεκίνημα στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου έκανε η Εθνική ομάδα. Ελάχιστοι θα περίμεναν ότι θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα απέναντι στην πανίσχυρη Ισπανία, αλλά τα κατάφερε.

Το τελικό 1-1 δικαιώνει το αγωνιστικό πλάνο του Τζον Φαν Σιπ, ο οποίος κατέβασε μια ομάδα που απειλήθηκε σε λίγες περιπτώσεις από μια αναιμική Ισπανία, η οποία πλήρωσε την υπεροψία της.

Ο Μπακασέτας με πέναλτι στο 57′ ήταν ο σκόρερ της γαλανόλευκης, ενώ οι γηπεδούχοι του Λουίς Ενρίκε είχαν προηγηθεί στο 33′ με πολύ όμορφο γκολ του Μοράτα.  Πλέον, η Εθνική θέλει να εξαργυρώσει αυτό το αποτέλεσμα με νίκη επί της Γεωργίας την επόμενη Τετάρτη (31/3).

Η ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Διαιτητής: Μάρκο Γκουίντα (Ιταλία)

Βοηθοί: Τσίρο Καρμπόνε (Ιταλία), Τζιόρτζιο Περέτι (Ιταλία)

Τέταρτος: Φάμπιο Μαρέσα (Ιταλία)

Γκολ: 33′ Μοράτα – 57′ πεν. Μπακασέτας

ΙΣΠΑΝΙΑ (Λουίς Ενρίκε): Σιμόν, Μάρκος Γιορέντε, Ράμος (46′ Μαρτίνες), Γκαρσία, Γκαγιά, Όλμο (65′ Πέδρι), Ρόδρι, Κόκε (72′ Αλκάνταρα), Φεράν Τόρες (72′ Οργιαθάμπαλ), Μοράτα, Κανάλες (65′ Σαλβατιέρα).

ΕΛΛΑΔΑ (Τζον Φαν Σιπ): Βλαχοδήμος, Μπακάκης, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Τσιμίκας (80′ Κυριακόπουλος), Μπουχαλάκης, Ζέκα, Μάνταλος (46′ Τζόλης), Λημνιός (46′ Σιώπης), Μασούρας (65′ Φορτούνης), Μπακασέτας (78′ Γιακουμάκης).

To Top