ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισπανικό δημοσίευμα για Γέφτοβιτς: “Μαγιόρκα και ρωσικοί σύλλογοι έδειξαν ενδιαφέρον” (photos)

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Μαγιόρκα για τον Μίλαν Γέφτοβιτς που τις τελευταίες μέρες ενδιαφέρει τον Άρη.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Η “elgoldigital.com”, υποστηρίζει πως… “Ο Γέφτοβιτς θέλει Ισπανία με τον μάνατζέρ του να ξεκινάει τις επαφές, Ο 25χρονος αναζητά έναν νέο προορισμό στην καριέρα του και θέλει να κάνει το μεγάλο άλμα σε ένα προηγμένο πρωτάθλημα.

Μία από τις ομάδες που έχουν δείξει ενδιαφέρον είναι η Μαγιόρκα. Ήδη η Μαγιόρκα έχει καταθέσει την πρότασή της για να αποσπάσει σύντομα την υπογραφή του. Παράλληλα, αρκετές ομάδες από την Ρωσία παρακολουθούν την περίπτωσή του, αλλά  Γέφτοβιτς δείχνει την προτίμησή του στην Ισπανία”. Δείτε το δημοσίευμα ΕΔΩ.

Tις προηγούμενες μέρες η ιστοσελίδα, “futboldesdemallorca.com” (ΕΔΩ) ανέφερε επίσης: “Οι πληροφορίες από διάφορες πηγές – που δεν επιβεβαιώνονται από την ομάδα – συνδέουν τη Μαγιόρκα με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό Μίλαν Γιέφτοβιτς, ο οποίος τη φετινή σεζόν ήταν αναπληρωματικός στον Ερυθρό Αστέρα, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει στη Νορβηγία και την Τουρκία .

Ο Γιέφτοβιτς είναι ένας παίκτης με καλά χαρακτηριστικά, ο οποίος τη φετινή σεζόν είχε 4 γκολ σε 10 παιχνίδια με τον Ερυθρό Αστέρα. Μπορεί να παίξει τόσο στην κορυφή όσο και σε οποιοδήποτε από τα δύο άκρα”.

To Top