ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ισπανικό ΜΜΕ: “Ο Άρης του Λορέν Μορόν δυναμώνει και κερδίζει”

Η νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού και το νέο γκολ του Λορέν Μορόν αποτέλεσαν θέμα συζήτησης στην Ισπανία. Συγκεκριμένα ιστοσελίδα marbella24horas έχει εκτενή αναφορά για όλα όσα έγιναν την περασμένη Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον 29χρονο επιθετικό να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Στο σχετικό ρεπορτάζ αρχικά αναφέρεται:

«Ο Λορέν Μορόν συνεχίζει να λάμπει στην πρεμιέρα του εκτός των συνόρων μας. Ο επιθετικός της Μαρμπέγια σκόραρε ξανά στη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού. Ο Λορέν πέτυχε το γκολ που άνοιξε το σκορ σε μια πίεση που έκανε τον αντίπαλο τερματοφύλακα να κάνει λάθος. Με αυτό το γκολ ο φορ από την Μαρμπέγια είναι πρώτος σκόρερ στην Ελλάδα με επτά γκολ. Ο Άρης του Λόρεν Μορόν δυναμώνει και κερδίζει βαθμούς και θέσεις, που του δίνουν την επιλογή να παλέψει για τον τίτλο».

Ακολουθεί μία ανάλυση του αγώνα, με κεντρικό πρόσωπο τον Ισπανό σέντερ φορ.

«Στα πρώτα λεπτά, ο Λορέν εμφανίστηκε περισσότερο σε αμυντικές ενέργειες παρά σε επιθετικές. Ο Παναθηναϊκός πίεσε, αλλά η αμυντική δουλειά του Άρη και οι αποκρούσεις του Χουλιάν Κουέστα κράτησαν το τέρμα ανέπαφο. Στην τελική ευθεία του πρώτου ημιχρόνου, μια ασήμαντη ενέργεια δεν ήταν… ασήμαντη για τον Λορέν, ο οποίος πίεσε τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με αποτέλεσμα να κάνει λάθος και να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ξεπεράσει την άμυνα και ο Άρης θα εκμεταλλευόταν την επόμενη ευκαιρία για να κάνει το 2-0. Η φάση ξεκίνησε με κλέψιμο του Λορέν, ο οποίος τελείωσε εντός περιοχής, αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων απέφυγε το γκολ, το ριμπάουντ έφτασε στον Μενέντες για να πετύχει το δεύτερο γκολ. Στα τελευταία λεπτά ο Λορέν Μορόν είχε την ευκαιρία να κάνει το 3-0, αλλά νικήθηκε ξανά από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού».

Καταλήγοντα,ς ο συντάκτης του κειμένου σημειώνει:

«Ο Λορέν τελείωσε το παιχνίδι, νιώθοντας ικανοποιημένος με τη νίκη αλλά δυσαρεστημένος με τις χαμένες ευκαιρίες, επιδεικνύοντας μεγάλη φιλοδοξία. Ο φορ από την Μαρμπέγια είναι ο πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με επτά γκολ».

 

To Top