ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ισπανοί για Ματέο: “Ο πρώτος που θα πουληθεί από την Λας Πάλμας”

Η Λας Πάλμας αναμένεται να μειώσει το μπάτζετ της επόμενης χρονιά κατά 50% και για να καλύψει την φετινή… χασούρα από την μη άνοδο, πρόκειται να πουλήσει αρκετούς παίκτες.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα “udlaspalmas.net” κάνει αναφορά στις δύο πρώτες πωλήσεις των Ισπανών, σύμφωνα με την εφημερίδα “La Provincia”, οι οποίοι θα είναι ο Ματέο Γκαρσία και ο Κριστιάν Ριβέρα.

Για τον Αργεντινό που φέτος έπαιξε ως δανεικός στον Άρη και για τον οποίο οι “κιτρινόμαυροι” έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση αναφέρει: “Η εφημερίδα στο ρεπορτάζ της έχει ήδη δύο παίκτες που είναι στην πόρτα της εξόδου με πώληση. Ο Ματέο Γκαρσία -για τον οποίο πρόεδρος έχει πει πως υπάρχει πρόταση 3 εκ. ευρώ- θα είναι ο πρώτος που θα ενισχύσει τα ταμεία της Λας Πάλμας μετά τις φετινές της ζημίες. Ακολουθεί ο Κριστιάν Ριβέρα”.

Υπενθυμίζουμε, πως το σκέλος που αναφέρουν οι Ισπανοί για την συμφωνία έχει διαψευστεί από τους εκπροσώπους του παίκτη εδώ και καιρό και η αλήθεια είναι πως δεν υπήρξε καμία εξέλιξη που να επιβεβαιώνει τα τότε λεγόμενα του προέδρου της Λας Πάλμας.

Ως γνωστόν, ο Άρης ακόμα περιμένει την επίσημη απάντηση της Λας Πάλμας στην πρόταση που έχει καταθέσει για τον παίκτη…

To Top