Ισπανοί οπαδοί αποθέωσαν τον Διούδη: “Απείρως καλύτερος από Σηφάκη και Χαλκιά!”

Ισπανοί οπαδοί την ώρα του χθεσινού τελικού αναρωτιόνταν για ποιο λόγο ο Άρης χρειάζεται τον Μιχάλη Σηφάκη όταν έχει στο ρόστερ του τον Σωκράτη Διούδη! Παρακολουθούσαν τον τελικό των Νεών και αντάλλασαν απόψεις για τον αγώνα στο twitter και ο Διούδης ήταν κεντρικό πρόσωπο ειδικά στις συγκρίσεις με τον Σηφάκη!

Μερικά από από τα… καλύτερα “tweets” για την σύγκριση των Ισπανών οπαδών μεταξύ Σηφάκη και Διούδη, αλλά και για το ότι ο νεαρός πορτιέρο του Άρη είναι απείρως καλύτερος από τον Σηφάκη και τον Χαλκιά!

Oliver Rey Estevez: «Εμένα δεν με ενθουσιάζει ο Σηφάκης, θα έλεγα ότι μου αρέσει περισσότερο μέχρι και ο Βελλίδης»

Alberto Hernandez: «Για μένα (σ.σ. ο Διούδης) δεν είναι καλύτερος ούτε από τον Σηφάκη ούτε από τον Βελλίδη, που τους θεωρώ τους δύο καλύτερους Έλληνες τερματοφύλακες αυτή την στιγμή»

Oliver Rey Estevez: «Κι εγώ τους έχω παρακολουθήσει. Δεν θεωρείς ότι ο Διούδης είναι καλύτερος από τον Σηφάκη, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον Άρη;»

Alfredo Leon: «Η αλήθεια είναι ότι η Ελλάδα δεν συνηθίζει να βγάζει καλούς τερματοφύλακες. Αυτό το παιδί είναι απείρως καλύτερο από τον Χαλκιά και τον Σηφάκη»

Oliver Rey Estevez: «Γιατί να θέλει ο Άρης τον Σηφάκη, όταν έχει τον Διούδη;»

Victor Bernal: «Αυτός ο τερματοφύλακας (σ.σ. ο Διούδης) είναι καλύτερος από εκείνον που παίζει στην εθνική ανδρών. Όσο για τον Σηφάκη, έχω δει μέχρι και στύλους φαναριών που είναι καλύτεροι για τερματοφύλακες!»

To Top