Ιστορική απειλή για Μέσι και Κριστιάνο

Για πρώτη φορά από την σεζόν 2004-05, μπορεί να δούμε προημιτελικά Champions League χωρίς Λιονέλ Μέσι, αλλά και χωρίς Κριστιάνο Ρονάλντο.

Είναι τα απόλυτα αφεντικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου την τελευταία 15ετία. Είναι οι δύο πρώτοι σκόρερ στην ιστορία του Champions League αλλά, για πρώτη φορά από την σεζόν 2004-05, ενδέχεται στα προημιτελικά να μην υπάρχει ούτε Λιονέλ Μέσι, αλλά ούτε και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα έχει ουσιαστικά αποχαιρετήσει την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση μετά τον διασυρμό από την Παρί Σεν Ζερμέν μέσα στο «Καμπ Νόου».

Πολλές περισσότερες πιθανότητες για να συνεχίσει έχει ο Πορτογάλος σούπερ σταρ της Γιουβέντους, η οποία όμως προβλημάτισε πολύ στην ήττα από την Πόρτο και δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη η ανατροπή – πρόκριση.

Για την ιστορία, εκείνη την σεζόν στα προημιτελικά έφτασαν Λίβερπουλ (η τελική νικήτρια, χάρη στο «θαύμα της Κωνσταντινούπολης»), Γιουβέντους, Μίλαν, Ίντερ, Λυών, Αϊντχόφεν, Τσέλσι και Μπάγερν Μονάχου, με την Μπάρτσα του (πολύ νεαρού τότε) Μέσι να αποκλείεται από την Τσέλσι (εκτός αποστολής και στα δύο ματς) και την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Κριστιάνο να μένει έξω από την Μίλαν.

To Top