Ιστορική στιγμή για τον Άρη! Άνοιξε η διαδικασία για το άρθρο 99! Τεράστια επιτυχία και προοπτική για ένα άλλο “αύριο”!

Η ΠΑΕ Άρης είναι ουσιαστικά στο άρθρο 99! Η αίτηση υπαγωγής έγινε δεκτή από το δικαστήριο! Ιστορική στιγμή! H προοπτική για ένα καλύτερο, διαφορετικό “αύριο” έχει γεννηθεί, σήμερα Παρασκευή 17 Μαΐου για όλο τον Άρη!

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης με την απόφαση υπ’ αριθμόν 10344/2013 έκανε δεκτή την αίτηση της ΠΑΕ Άρης για υπαγωγή στο άρθρο 99 και πλέον ανοίγει η διαδικασία για την ένταξη της στον συγκεκριμένο πτωχευτικό κώδικα!

Την είδηση επιβεβαίωσε πριν από λίγο φανερά συγκινημένος και ανακουφισμένος στο PRESSARIS o Αργύρης Αργυριάδης, ο οποίος μαζί με τον Στάθη Τσομίδη και τον Σπύρο Χριστοφορίδη “σήκωσαν” το νομικό βάρος της τεράστιας αυτής επιτυχίας, που δίνει προοπτική και ελπίδα στον Άρη και όραμα στον κόσμο!

Με αυτή την ιστορική απόφαση ανοίγει ουσιαστικά ο δρόμος της εξυγίανσης της ΠΑΕ,!

Σύμφωνα με την απόφαση, η ΠΑΕ Άρης πηγαίνει στο άνοιγμα της διαδικασίας. Πρώτος στόχος είναι να γίνει ρύθμιση των οφειλών προς το δημόσιο σε 90 ή 120 δόσεις στο 100% των οφειλών και βέβαια θα πρέπει μέσω διαμεσολαβητή να τρέξουν και οι επαφές με παίκτες και άλλους πιστωτές, ώστε να ολοκληρωθεί η πλήρης υπαγωγή στο άρθρο 99!

Το χρονικό περιθώριο που δίνει το δικαστήριο είναι τρεις μήνες (2+1 όπως συνηθίζεται)! Ουσιαστικά μέχρι τον Σεπτέμβριο θα πρέπει η ΠΑΕ Άρης να παρουσιάσει τις συμφωνίες για προχωρήσει η εξυγίανσή της, με την έγκριση του δικαστηρίου.

Ακολουθεί νέο ρεπορτάζ…

To Top