Ισχυρά τα αουτσάιντερ στο προολυμπιακό

Οι Εθνικές ομάδες μας «πλήγωσαν» χθες, αλλά οι υπόλοιπες επιλογές από το προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ μας απέφεραν σημαντικά κέρδη. Το ίδιο προσδοκούμε και για απόψε, με το Betarades.com να προτείνει πονταρίσματα υπέρ των αουτσάιντερ, δηλαδή της Νιγηρίας και της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Το προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ συνεχίζεται χωρίς την Ελλάδα, με τους ημιτελικούς αγώνες, στους οποίους τα αουτσάιντερ δεν πρόκειται να παραδοθούν εύκολα. Το Betarades.com προτείνει ποντάρισμα υπέρ της Νιγηρίας, που έχει αβάντζο +16,5 πόντους κόντρα στη Ρωσία (ενδεικτική απόδοση 1,86), αλλά και υπέρ της Δομινικανής Δημοκρατίας, η οποία έχει αβάντζο +7,5 πόντους απέναντι στη Λιθουανία (ενδεικτική απόδοση 1,86).

Διαβάστε τις αναλύσεις των σημερινών αγώνων του προολυμπιακού τουρνουά

Από το ποδοσφαιρικό «μενού» της ημέρας, οι επιλογές που ξεχωρίζουν είναι ο «άσος» στο Κάνσας Σίτι – Χιούστον (απόδοση 1,77), αλλά και ο «άσος» στο Χόνεφος – Μπραν για το νορβηγικό πρωτάθλημα (απόδοση 2,30).

Οι κυνηγοί των εκπλήξεων μπορούν να στραφούν στο σουηδικό πρωτάθλημα, όπου ο «άσος» με draw no bet στο παιχνίδι Σιριάνσκα – Τζουργκάρντεν δίνει ενδεικτική απόδοση 2,44.

Καλή επιτυχία και καλά κέρδη σε όλους!

To Top