ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ισως η 8η θέση να οδηγήσει σε κάτι καλό για την επόμενη χρονιά

Πολλά και σημαντικά είπε η δυάδα των Αχιλλέα Ρουσιαμάνη και του Λευτέρη Αρβανίτη στη χθεσινή συνέντευξη.

Η μείωση των χρεών στα 2,6 και πιθανή ένταξη στις 120 δόσεις, που σημαίνει ό,τι θα πάει η μηνιαία δόση από 50.000 ευρώ στα 15.000 θα είναι τεράστιο βήμα για το μέλλον της ΚΑΕ.

Επίσης, τελειώνουν τα μπαν πολύ σύντομα. Η 8η θέση έφερε δυσαρέσκεια δικαιολογημένα, όμως ίσως βγάλει σε κάτι καλό. Ξαναλέμε πόσο σημαντικό είναι να βρίσκεται ο Αρης σε ευρωπαϊκή διοργάνωση για να βελτιωθεί η φήμη της ομάδας και σε αγωνιστικό και σε οικονομικό επίπεδο.

Για το ενδιαφέρον επενδυτή με αμερικάνικο ενδιαφέρον θα φανεί μέσα στον Μάη. Η απαισιοδοξία του Αχιλλέα Ρουσιαμάνη με τα ισχύοντα δεδομένα δεν αφήνει πολλά περιθώρια, αλλά όλα είναι υπό διαπραγμάτευση και στο τέλος θα γίνει καλύτερα.

Για Καστρίτη είναι σε καλό σημείο οι διαπραγμάτευσης, ενώ θα αυξηθεί το μπάτζετ σίγουρα. Η προοπτική της Ευρώπης είναι ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗ για τον Ελληνα κόουτς!

Το σίγουρο είναι ό,τι γίνεται προετοιμασία σε τρεις άξονες… Ευρώπη, Καστρίτης και αγωνιστικό, αλλά και ένταξη στις 120 δόσεις.

Το κομμάτι που αφορά πιθανή εμπλοκή κάποιου επενδυτή ή μιας πιθανής νέας αύξησης μετοχικού κεφαλαίου μετά τη τελευταία αποτυχία, είναι δυο πολύπλοκα και πιο σύνθετα ζητήματα που δεν είναι της παρούσης!

To Top