ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιταλία – Κροατία και Σερβία – Πουέρτο Ρίκο για τα δύο πρώτα εισιτήρια

Η Ιταλία θα αντιμετωπίσει την Κροατία στον τελικό του Τορίνο, ενώ η Σερβία θα παλέψει κόντρα στο Πουέρτο Ρίκο για το εισιτήριο από το Βελιγράδι. Αναλυτικά όλοι οι αγώνες και τα αποτελέσματα.

Το “όνειρο” για τους Ολυμπιακούς Αγώνες “έσβησε” για την Εθνική ομάδα, η οποία ηττήθηκε από την Κροατία (66-61) και αποχαιρέτησε πρόωρα το Τορίνο. Μαζί απώλεσε κάθε ελπίδα πρόκρισης στο Ρίο.

Από την άλλη, τρέχοντας ένα επιμέρους 26-4 στα τέλη του τρίτου δεκαλέπτου η Ιταλία κατάφερε να φτάσει εύκολα στη νίκη με 79-54 επί του Μεξικό και να φτάσει στον τελικό του Προολυμπιακού εκεί που την περιμένει η Κροατία με φόντο το Ρίο.

Η Σερβία δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα απέναντι στην Τσεχία (96-72) και πλέον βρίσκεται ένα βήμα μακριά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο. Η Λετονία τα… έσπασε έξω από τα 6,75μ. και το Πουέρτο Ρίκο δεν έχασε την ευκαιρία να αιφνιδιάσει κερδίζοντας έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι με 70-77. Πέρασαν στον τελικό οι Λατινοαμερικάνοι που έμειναν ζωντανοί για την πρόκριση στο Ρίο

Το πρόγραμμα των ημιτελικών

Τορίνο

Ελλάδα – Κροατία 61-66

Ιταλία – Μεξικό 79-54

Βελιγράδι

Λετονία – Πουέρτο Ρίκο 70-77

Σερβία – Τσεχία 96-72

Μανίλα

Καναδάς – Νέα Ζηλανδία (13:30)

Γαλλία – Τουρκία (16:00)

Πηγή: sport24.gr

To Top