ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ιταλοί και Γάλλοι για Μήτρογλου: “Η κάθοδος στην κόλαση δεν τελειώνει ποτέ! Tον… ξεφορτώνεται και ο Άρης”!

Θέμα στην Ιταλία αποτελεί ο αγωνιστικός κατήφορος του Κώστα Μήτρογλου. Ένα χρόνο μετά την άφιξή του στο Κλεάνθης Βικελίδης με προοπτικές και ελπίδες, ο πρώην διεθνής επιθετικός απογοήτευσε με τη φανέλα του Άρη, πλην ελάχιστων αναλαμπών.

Από τα κορυφαία σάιτ της Ιταλίας, το tuttomercatoweb γίνεται αναφορά στον Μήτρογλου: “Η παρακμή του! Και ο Άρης τον… ξεφορτώνεται, τώρα και η δεύτερη κατηγορία”, είναι ο κεντρικός τίτλος.

Όπως τονίζουν οι Ιταλοί: “Μέχρι πριν από λίγα χρόνια ο Κώστας Μήτρογλου ήταν ένας από τους πιο περιζήτητους επιθετικούς στην Ευρώπη, αλλά τώρα η… μουσική έχει αλλάξει τελείως. Ο γεννημένος το 1988 σέντερ φορ είχε στην πραγματικότητα προσπαθήσει να επανεκκινήσει τον εαυτό του μετά από μια-δυο κακές σεζόν με τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης, αλλά τα πράγματα δεν πήγαν όπως περίμεναν όλοι, με αποτέλεσμα ο σύλλογος να κινηθεί για τη λύση του συμβολαίου.

Παράλληλα οι Ιταλοί αναφέρονται στα δημοσιεύματα που θέλουν τον Μήτρογλου “να ξεκινήσει ξανά από τη δεύτερη ελληνική κατηγορία όπου θα υπήρχαν δύο σύλλογοι έτοιμοι να ποντάρουν στον παίκτη. Πρόκειται για την Καβάλα, σύλλογο της πατρίδας της τάξης του ’88, και τον Ολυμπιακό Βόλου”.

Παράλληλα και στην Γαλλία υπάρχουν εκτενείς αναφορές στον επιθετικό του Άρη, ο οποίος δεν δέχεται προς το παρόν να λύσει το συμβόλαιο του με τους κιτρινόμαυρους.

To footmercato.net τα λέει… έξω από τα δόντια: “Η κάθοδος του Κώστα Μήτρογλου στην κόλαση δεν τελειώνει ποτέ. Πριν από ένα χρόνο ο Κώστας Μήτρογλου έφυγε από την Ολιμπίκ της Μαρσέιγ σε κατάσταση αποτυχίας. Από τότε, τίποτα δεν έχει αγωνιστεί πραγματικά…

Ο χρόνος κυλά σαν τα αυτοκίνητα. Λίγο λιγότερο από ένα χρόνο πριν, η Ολυμπίκ της Μασσαλίας και ο Κώστας Μήτρογλου χώρισαν στο τέλος μιας ένωσης, που ξεκίνησε το 2017, η οποία δεν απογειώθηκε ποτέ. Στη συνέχεια ο επιθετικός επέστρεψε στη χώρα του, την Ελλάδα, με την ιδέα να ξαναρχίσει την καριέρα του. Κατεύθυνση Άρης, ομάδα με πλούσιες φιλοδοξίες στη Super League.

Μόνο που τίποτα δεν πήγε όπως είχε προγραμματιστεί. Στο τέλος της περασμένης σεζόν, εμφανίστηκε μόνο 9 φορές σε όλες τις διοργανώσεις,. Ωστόσο, τα δυο του γκολ προκάλεσαν αισιοδοξία”.

To Top