Ιτούδης:«Μου άρεσε ό,τι είδα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο» (video)

Στα όσα ειπώθηκαν στα αποδυτήρια της Εθνικής Ανδρών στο ημίχρονο του νικηφόρου αγώνα με την Ουκρανία και έδωσαν την απαραίτητη ώθηση στη «γαλανόλευκη», προκειμένου να αντιδράσει και να «καθαρίσει» τον αγώνα στην επανάληψη, στάθηκε ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Δημήτρης Ιτούδης, στη συνέντευξη Τύπου. 

«Ήταν μια καλή μέρα για μας, γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα κακό ξεκίνημα, χωρίς χέρια στην άμυνα, χωρίς επικοινωνία. Μου άρεσε ό,τι είδα στα αποδυτήρια στο ημίχρονο. Η ομάδα πάλεψε, προκάλεσε λάθη στον αντίπαλο και βρήκε εύκολους πόντους. Ήταν ένα καλό μάθημα για μας για να χτίσουμε μια καλή νοοτροπία. Όταν η ομάδα είναι τόσο συγκεντρωμένη, εμείς οι προπονητές ανατριχιάζουμε», είπε ο Ελληνας τεχνικός.

Νωρίτερα, ο ομοσπονδιακός τεχνικός δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ: «Συγχαρητήρια στους παίκτες. Μοιάζει να είναι εύκολο, αλλά εμείς το κάναμε. Εκπληκτική προσπάθεια, έτσι χτίζονται οι χαρακτήρες και οι ομάδες, μέσα από δύσκολες καταστάσεις. Ο αντίπαλος μάς έβαλε προβληματισμούς και αυτό θα μας χρησιμεύσει για τη συνέχεια. Μου άρεσε αυτό που είδα στο ημίχρονο στα αποδυτήρια. Αυτό που ακολούθησε το είδατε να μεταφράζεται στο παρκέ. Αλλάξαμε κάποια πράγματα τακτικά, αλλά όλα τα φώτα πρέπει να πέσουν στους παίκτες. Συνειδητοποιούν πολύ γρήγορα τα πράγματα και κάνουν γρήγορα βήματα προς τη δημιουργία μιας καλής ομάδας. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε τον Γολγοθά που πέρασε ο Παπαγιάννης για να είναι εδώ. Είναι σημαντική και η αρωγή των ομάδων για να έχουμε τους παίκτες εδώ. Όπως και ο Σλούκας και ο Παπαπέτρου που έκαναν έναν μαραθώνιο να είναι εδώ. Περιμένουμε τον Κώστα Αντετοκούνμπο, είναι σημαντικό κομμάτι της ομάδας. Βλέπουμε σημάδια προόδου και δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

To Top