Ιτούδης για το επεισόδιο με Τζέιμς: «Ξέρετε ποιος είμαι»! (videos)

Λεπτομέρειες αναφορικά με το επεισόδιο που είχε με τον Μάικ Τζέιμς, στο ντέρμπι ΤΣΣΚΑ – Ούνιξ, αρνήθηκε να δώσει ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ουδέν περαιτέρω σχόλιο από τον Δημήτρη Ιτούδη για το επεισόδιο που είχε με τον Μάικ Τζέιμς, στην αρχή του ντέρμπι της ΤΣΣΚΑ με την Ούνιξ, στέλνοντας τον Αμερικανό στα αποδυτήρια.

Ο Έλληνας κόουτς ξεκαθάρισε πως δεν ήθελε να προβεί σε λεπτομέρειες, λέγοντας ωστόσο σε έντονο ύφος πως όλοι γνωρίζουν τη νοοτροπία και τις αρχές του.

«Όχι, δεν θα μπω σε λεπτομέρειες. Δεν νομίζω ότι χρειάζεται αυτή την στιγμή… Αλλά, ξέρετε ποιος είμαι! Ξέρετε τι αντιπροσωπεύω. Ποιες είναι οι αρχές μου. Η νοοτροπία μου. Η συμπεριφορά που έχω στη δουλειά μου», ήταν τα λόγια του Έλληνα κόουτς σε ερώτηση αναφορικά με τον Αμερικανό γκαρντ.

Από εκεί και πέρα, η απάντηση του Δημήτρη Ιτούδη μπορεί να θεωρηθεί και ως διάψευση του γραφείου Τύπου της ΤΣΣΚΑ, η οποία ανέφερε πως ο Τζέιμς δεν επέστρεψε στο παιχνίδι με την Ούνιξ, εξαιτίας στομαχικών διαταραχών και ο Έλληνας κόουτς δεν ανέφερε κάτι τέτοιο…

 

To Top