Ιτούδης: «Ικανοποιημένος με Σλούκα, Καλάθη, ο Αντετοκούνμπο είχε ενοχλήσεις στο γόνατο αλλά θα παίξει με την Ουκρανία» (video)

Ο Δημήτρης Ιτούδης ενημέρωσε άπαντες πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε προληπτικά εκτός λόγω ενοχλήσεων κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία, αλλά θα αγωνιστεί με την Ουκρανία (Τρίτη 5/9).
Η Ελλάδα επικράτησε της Μεγάλης Βρετανίας με 93-77, παρόλο που ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έμεινε εκτός για λόγους ξεκούρασης. Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Ιτούδης αμέσως μετά το φινάλε της αναμέτρησης, ο Greek Freak είχε ενοχλήσεις στο γόνατο και δεν υπήρχε λόγος να αγωνιστεί, αλλά θα παίξει κόντρα στην Ουκρανία την Τρίτη (5/9).

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Ιτούδη:

«Ευχαριστούμε τους Έλληνες σε όλον τον κόσμο για τη στήριξη σε αυτήν την Εθνική. Σήμερα προκριθήκαμε μαθηματικά και θα πάμε στο Βερολίνο τελικά. Έπρεπε να δουλέψουμε πολύ για να κερδίσουμε σήμερα».

Για το παιχνίδι με τη Βρετανία: «Κρατάμε ότι κάναμε το come back γιατί ήμασταν μπροστά στο ημίχρονο αλλά οι 43 πόντοι που δεχτήκαμε ήταν λόγω χαλαρότητας στην άμυνα. Αναμφίβολα Σλούκας και Παπαγιάννης είχαν καλή συνεργασία και τους δώσαμε φάσεις».

Για την εμφάνιση Σλούκα, Παπαγιάννη: «Ικανοποιημένος για αυτούς τους δύο. Ικανοποιημένος και για τον Λούντζη που ήρθε από τον πάγκο, έδωσε ενέργεια στην άμυνα, σκόραρε ταυτόχρονα».

Για την απουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο: «Είχε κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο ο Γιάννης και θέλαμε να τον προφυλάξουμε για σήμερα».

 

To Top