Ιτούδης: «Να είμαστε προσγειωμένοι, ήταν μια ακόμα μέρα στη δουλειά»

Μια… ακόμα μέρα στη δουλειά χαρακτήρισε το παιχνίδι της Εθνικής Ελλάδος κόντρα στη Μεγάλη Βρετανία ο Δημήτρης Ιτούδης.

Ο Έλληνας τεχνικός -ο οποίος πραγματοποίησε το ντεμπούτο του στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος- τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να είναι προσγειωμένη, ενώ στάθηκε τόσο νευρικό ξεκίνημά της, όσο και στην εμφάνιση του Τάιλερ Ντόρσεϊ αλλά και των άλλων παικτών του.
«Θέλω να συγχαρώ την ομάδα μου, όσους έπαιξαν αλλά και όσους δεν ήταν στην αποστολή για τη δωδεκάδα. Ήταν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα, για μένα προσωπικά γιατί ήταν και το ντεμπούτο μου. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι πήραμε τη νίκη. Το ματς ήταν όπως το περίμενα. Ήμασταν νευρικοί στην αρχή, με μηδενική συνοχή, αλλά αλλάξαμε το μομέντουμ μέσα από την άμυνά μας και κλείσαμε το ημίχρονο στο +1.
Στο τρίτο δεκάλεπτο ήταν η καθοριστική στιγμή, με τον Τάιλερ να αναγκάζει τους αντιπάλους να επαναπροσδιορίσουν την άμυνά τους. Σκόραρε αλλά βρήκε καλές συνεργασίες με τον Παπαγιάννη. Ο Μποχωρίδης βοήθησε πολύ, ο Γκίκας επίσης, μπορώ να αναφέρω όλους τους παίκτες. Η Μεγάλη Βρετανία είχε απουσίες, αλλά είναι μια πολύ καλή και αθλητική ομάδα. Δεν πρέπει να υποτιμάς κανέναν. Πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι, ήταν μια ακόμα μέρα στη δουλειά», τόνισε χαρακτηριστικά στην κάμερα της NOVA ο Ομοσπονδιακός τεχνικός.

To Top