Ιτούδης: “Ο Άρης έχει επιθετικό ταλέντο σε πολλές θέσεις”

Ο Δημήτρης Ιτούδης μίλησε για τον αυριανό αγώνα του ΟΑΚΑ και στάθηκε κυρίως στις επιθετικές αρετές που έχουν ορισμένοι παίκτες του Άρη, τονίζοντας πως θα πρέπει ο Παναθηναϊκός να δείξει σεβασμό απέναντι στους κίτρινους.

Ο άμεσος συνεργάτης του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μίλησε στο επίσημο σάιτ του Παναθηναϊκού και τόνισε πως “το πρώτο δεδομένο είναι ότι ο αυριανός αγώνας θα έχει μια βασική διαφορά με αυτόν της Πέμπτης απέναντι στην Ουνικάχα Μάλαγα, που δεν είναι καν αγωνιστικός. Δεν θα έχουμε τον κόσμο μαζί μας, θα αγωνιστούμε σε άδειο γήπεδο. Είναι κάτι που καθιστά ένα παιχνίδι τελείως διαφορετικό”.

Αναλύοντας τον Άρη υπογράμμισε πως “είναι μια ομάδα που δημιουργήθηκε προς το τέλος, με κάποιες προσθήκες. Έχουμε εικόνα του Άρη μόνο από το Κύπελλο ουσιαστικά, οπότε και είχε μόλις προχωρήσει σε κάποιες αλλαγές. Γνωρίζουμε αρκετά όμως κάποιους παίκτες του. Επιπλέον, θα προσπαθήσουμε και στη διάρκεια του παιχνιδιού να δούμε κάποια πράγματα. Αν μπορούμε να πούμε κάτι για τον Άρη, είναι ότι έχει επιθετικό ταλέντο σε αρκετές θέσεις. Και ο Όλιβερ είναι ο σκόρερ, και ο Κεϊρούς και ο Βεργίνης που ήταν εδώ και τον ξέρουμε και ο Ταπούτος στη θέση τέσσερα. Θεωρώ ότι έχουν αρκετές καταστάσεις, αρκετούς παίκτες που έχουν τη δυνατότητα να απομονωθούν, να παίξουν ένας εναντίον ενός, να σκοράρουν δηλαδή ή να πασάρουν για τους υπόλοιπους. Θα πρέπει να δώσουμε μεγάλη προσοχή”.

Κατέληξε επισημαίνοντας ορισμένα πράγματα για την ομάδα του: “Κι εμείς είμαστε σε καλό δρόμο Κάνουμε καλές προπονήσεις να μείνουμε στο ίδιο επίπεδο συγκέντρωσης που είμαστε και ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα γινόμαστε καλύτεροι. Είμαστε στην αρχή, ενώ και ο Άρης χρειάζεται κι αυτός χρόνο. Έχει δουλέψει περισσότερο σε σχέση με τον πρώτο επίσημο αγώνα του και σίγουρα θα πρέπει βγαίνοντας στο γήπεδο να τον σεβαστούμε, όπως κάνουμε με κάθε αντίπαλο”.

To Top