ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ιτούδης: “Τελείως διαφορετικό παιχνίδι με αυτό πριν από δύο μέρες”

Ο Δημήτρης Ιτούδης στάθηκε στην… κανονικότητα του σημερινού αγώνα που δεν θύμισε φιλικό και υπογράμμισε ότι ήταν τελείως διαφορετικό παιχνίδι από αυτό που έδωσε η ομάδα του δύο μέρες πριν στο κλειστό της Πυλαίας.

Ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ τόνισε: “Καταρχήν ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Άρη και τον ιδιοκτήτη του για την τιμή που μου έκαναν και στην ομάδα μου. Ευχαριστώ τον Άρη που δέχθηκαν να παίξουμε αυτό το φιλικό, που ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό με τον ΠΑΟΚ προ δύο ημερών. Επικεντρωθήκαμε και στην προπόνηση και στο μίτινγκ στον αμυντικό μας προσανατολισμό, γι’ αυτό και ίσως ήμασταν κάπως τσαπατσούληδες στην επίθεση στο πρώτο ημίχρονο. Αυτό έχει δύο μεταφράσεις, γιατί και ο Άρης μας έπαιξε καλή άμυνα. Στο τέλος, όμως, ήμασταν στο δίποντο με 70% και αντεπεξήλθαμε. Ήρθαμε εδώ να συνεχίσουμε την προετοιμασία μας, με αρκετές απουσίες, αλλά γύρισε ο Βιτάλι (Φριντζόν) σήμερα και συνεχίζουμε”.

Για το θέμα της Εθνικής ομάδας ρωτήθηκε και απάντησε ότι “δεν έχω ιδέα, δεν έχω καμία ενημέρωση”, ενώ αναφέρθηκε και στους τραυματισμούς σε σχέση με την Ευρωλίγκα και την αλλαγή στο σύστημα διεξαγωγής: “Γι’ αυτό μίλησα για τους τραυματισμούς μας, γιατί πλέον η Ευρωλίγκα είναι κανονικό πρωτάθλημα, στο οποίο πρέπει να κυνηγάς όλα τα παιχνίδια και θα υπάρχουν και back to back παιχνίδια μέσα στη βδομάδα. Εμείς ευτυχώς έχουμε δικό μας αεροπλάνο και αυτό είναι κάτι πολύ σημαντικό. Στην Ευρωλίγκα με δική μου πρόταση συζητήσαμε να έχουμε 13 παίκτες στους αγώνες. Το 2000 είχαμε 10 παίκτες, τώρα 12, είναι καιρός να πάμε στους 13…”.

To Top