ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ιτούρμπε: «Δεν σκεφτόμαστε τις χαμένες ευκαιρίες, αλλά μόνο το πως θα κερδίσουμε τον Ατρόμητο» (video)

Ο Χουάν Ιτούρμπε μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα της NOVA για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο.

Μεταξύ άλλων ανέφερε:

“Αυτή την εβδομάδα δουλέψαμε σε αυτό το κομμάτι το επιθετικό. Θέλουμε όχι μόνο να δημιουργούμε αλλά να πετυχαίνουμε και γκολ.

Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά να συνεχίσουμε να πιστεύουμε στους εαυτούς μας. Την προηγούμενη χρονιά τα πράγματα ήταν περίπου τα ίδια. Όμως πέρυσι οι ευκαιρίες μπαίνανα γκολ, όμως φέτος δεν γίνεται αυτό. Εμείς όμως θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε. Το παιχνίδι κόντρα στον Ατρόμητο θα είναι δύσκολο όμως εμείς έχουμε μοναδικό στόχο τη νίκη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο 29χρονος άσος:

Για το γεγονός πως ο Άρης παράγει αλλά χάνει τις ευκαιρίες που δημιουργεί: «Δουλέψαμε ιδιαίτερα στο επιθετικό κομμάτι αυτή την εβδομάδα. Θέλουμε όχι απλά να δημιουργούμε αλλά και να τελειώνουμε τις φάσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά, να συνεχίσουμε να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά. Πέρσι δημιουργούσαμε σχεδόν το ίδιο αλλά εκείνα κατέληγαν σε γκολ. Φέτος δεν μετατρέπονται σε γκολ, αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε για να αλλάξει αυτό».

Για το αν αγχώνεται ο ίδιος και οι συμπαίκτες του, από τις χαμένες ευκαιρίες: «Σίγουρα, μια αιτία είναι και αυτό. Όπως μας είπε και ο προπονητής, θα πρέπει την ώρα που εκτελούμε στη φάση, να μην το σκεφτόμαστε. Να έχουμε λιγότερη ένταση και περισσότερη ηρεμία. Όμως, πλέον όλοι σκεφτόμαστε το πώς θα πάρουμε τη νίκη στο αυριανό παιχνίδι».

Για το αν ο Άρης: μπορεί να γυρίσει την κατάσταση, με τα τρία παιχνίδια που ακολουθούν σε διάστημα μιας εβδομάδας: «Σίγουρα, οι φίλαθλοι έχουν κάποιον εκνευρισμό. Αισθάνονται απογοητευμένοι γιατί σίγουρα και εμάς μας ξέφυγαν κάποια παιχνίδια τα οποία θα μπορούσαμε να κερδίσουμε και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ξέρουμε όμως την ποιότητα της ομάδας μας, πιστεύουμε σε εμάς και πρέπει να κερδίσουμε τόσο το αυριανό, όσο και τα υπόλοιπα δύο. Θέλουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες ως το τέλος της σεζόν, για να μαζέψουμε τόσο βαθμούς, όσο και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΤΟΥΡΜΠΕ ΕΔΩ

To Top