Ιωάννου: Με… φόρα για να διεκδικήσει θέση στην αρχική ενδεκάδα του Άρη! (video)

Ο Νικόλας Ιωάννου επιστρέφει από σήμερα στην διάθεση του Άκη Μάντζιου, καθώς ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Κύπρου.

Ο 25χρονος μπακ, έπαιξε στην Εθνική του ομάδα σε τρία ματς υψηλών απαιτήσεων παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ, αγωνιζόμενος και στα τρία επί 90 λεπτά. Αρχικά με την Σλοβακία στο 0-0, με την Κροατία (ήττα 1-0) και στην σπουδαία νίκη επί της Σλοβενίας με σκορ 1-0 την Τρίτη.

Ο προπονητής του Άρη, αναγνωρίζοντας πως ο Ιωάννου έχει ψυχολογία ανεβασμένη, καθώς ήταν εξαιρετικός στα ματς που έπαιξε με την Κύπρο, δεν αποκλείεται να τον χρησιμοποιήσει ως βασικό κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή.

Ο Γκάνεα δεν είναι απόλυτα έτοιμος, καθώς μόλις χθες ανέβασε ρυθμούς μετά τον τραυματισμό του, ενώ στο συγκεκριμένο ματς δεν υπάρχει λόγος να παίξει με το δίδυμο Σούντγκρεν-Σάκιτς στα άκρα, καθώς ο Άρης θα πρέπει να δημιουργήσει και όχι μόνο να αμυνθεί.

Επομένως, αυτή τη στιγμή, πρώτη επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας, είναι ο Ιωάννου, που έρχεται με… φόρα, για να διεκδικήσει την επιστροφή του στην αρχική ενδεκάδα.

To Top