ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ιωάννου: “Μοναδική ευκαιρία για τον Άρη, δεν πρέπει να τον… τρομάξει”

O παλαίμαχος καλαθοσφαιριστής και πρώην προπονητής του Άρη και του Παναθηναϊκού, Μέμος Ιωάννου μίλησε για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη των “κιτρινόμαυρων”.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον ραδιοφωνικό σταθμό “Αθλητικό Μετρόπολις” :

Για το αν ο Άρης μπορεί να κάνει την έκπληξη και να προκριθεί σε τελικό πρωταθλήματος μετά από πολλά χρόνια: «Ο Άρης έχει την ευκαιρία στο πέμπτο παιχνίδι. Θα κουβαλήσει βέβαια την κούραση και δεν θα έχει τον κόσμο του. Έχει προβλήματα ο Παναθηναϊκός με τις συμπεριφορές και τις αλλαγές που έγιναν στην τεχνική ηγεσία. Προσπαθεί να βάλει τα πράγματα σε τάξη. Είναι αουτσάιντερ ο Άρης και δεν πρέπει να τρομάξει για να πάρει τη μοναδική ευκαιρία που έχει».

Για τις πιθανότητες του Άρη να κερδίσει τον πέμπτο ημιτελικό: «Όλα ανοιχτά είναι. Θα παίξουν πολλά ρόλο μέσα στο ΟΑΚΑ. Όλα ξεκινούν από τον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα ο Άρης θα πρέπει να αισθάνεται όμορφα που έφτασε μέχρι εδώ. Είναι πολύ σημαντικό το μοντέλο που έχει ξεκινήσει ο Άρης και θα πρέπει να συνεχιστεί στο μέλλον».

Για το θέμα με τους Γκιστ, Φελτίν, Χέινς που προέκυψε στον Παναθηναϊκό: «Αυτά τα πράγματα είναι άσπρο μαύρο. Δεν είναι γκρι. Μπορεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Παναθηναϊκός να τον κάνουν καλύτερο και να είναι πιο σοβαροί οι παίκτες. Χθες ήταν συγκεντρωμένος, παρότι έχασε, αν και έλειπαν οι τρεις παίκτες».

Για το τι βλέπει στο αγωνιστικό κομμάτι του Άρη: «Ο Άρης βγάζει ό,τι μπορεί στο γήπεδο κυρίως αμυντικά και έχει παίκτες που μπορούν να τραβήξουν στο παιχνίδι. Δεν έχει το βάθος που έχει ο Παναθηναϊκός και αυτό μπορεί να του στοιχίσει».

To Top